ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Στην Αθήνα ο Εστογιανόφ

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης ο Φαμπιάν Eστογιάνοφ, ο οποίος επέστρεψε νωρίτερα από τους συμπαίκτες του προκειμένου να εξετασθεί από το ιατρικό τημ του Πανιωνίου και να γνωρίσει το νέο του προπονητή κ. Στόρε. Ο «Λόλο» επισκέφθηκε εχθές Παρασκευή τον επικεφαλής του ιατρικού τημ κ. Γιώργο Κατσιφαράκη και υποβλήθηκε σε λεπτομερείς εξετάσεις. Ο κ. Κατσιφαράκης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής, τόσο τη φυσική, όσο και την ιατρική, αφού δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του που τον κράτησε για αρκετό διάστημα μακριά από την ενεργό δράση.

Ο Φαμπιάν Εστογιάνοφ θα ξεκινήσει από Δευτέρα εκγύμναση με ειδικό πρόγραμμα και εκτιμάται ότι κατά την έναρξη της προετοιμασίας στις 28 Ιουνίου θα είναι κατά 99% απόλυτα έτοιμος και θα δώσει το παρόν.

Πώληση Μεχμέτ Χετεμάι σε Αλμπινολέφε

Από τον Πανιώνιο ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνεται η πώληση του ποδοσφαιριστή Μεχμέτ Χετεμάι στη ομάδα Αλμπινολέφε, στην οποία είχε παραχωρηθεί ως δανεικός. Οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει και ενεργοποίησαν την option αγοράς που υπήρχε στους όρους του δανεισμού του ποδοσφαιριστή και πλέον απομένουν μόνο τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ θα εισπράξει 120.000 Ευρώ από την μεταγραφή αυτή (σε ισόποσες δόσεις των 40.000 Ευρώ τον Ιούνιο, Σεπτέμβριο ’10, Φεβρουάριο ’11) και ποσοστό 20% σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη σε άλλη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: