ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Πανιώνια κοινωνική ευαισθησία...

Η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ ενημερώνει πως θα συμμετάσχει στην εκδήλωση της Ένωσης Μεταναστών Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής μέρας της μουσικής, ως επίσημος υποστηρικτής. Διήμερο Φεστιβάλ της Ένωσης Μεταναστών Ελλάδος 03-04/07/10

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευρωπαϊκής Μουσικής η Ένωση Μεταναστών Ελλάδος διοργανώνει διήμερο φεστιβάλ εκδηλώσεων σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής.
• Το Σάββατο 03/07 θα διεξαχθεί ημερίδα ομιλών και γόνιμου διαλόγου,
στο Αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου της Αγίας Παρασκευής. Ώρα 19:00-22:0, με θέματα:
«Νομιμοποίηση-Δικαιώματα Μεταναστών στην Ελλάδα»
«Εργατικά και Aσφαλιστικά Δικαιώματα Μεταναστών στην Ελλάδα»
«Μεταναστευτική Πολιτική στην Ευρώπη και στην Ελλάδα»
«Η ιδιότητα και ο ρόλος του Μετανάστη-Δημότη»
«Δικαίωμα Ψήφου στις Δημοτικές Εκλογές»
• Την Κυριακή 04/07 το φεστιβάλ θα κλείσουν συγκροτήματα από 8 διαφορετικές χώρες(Ελλάδα, Αλβανία, Περού, Βενεζουέλα, Μεξικό, Γαλλία, Ρουμανία, Μολδαβία). Οι συναυλίες θα τελεστούν στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Παρασκευής, από τις 20:00 έως τις 24:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Διαρκείας στο ποδόσφαιρο του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ για πολύτεκνους
Με την επίδειξη της κάρτας πολυτέκνου, μείον 20% σε κάθε μέλος. Ελάχιστα μέλη: πέντε (5). Ισχύει η επιπρόσθετη έκπτωση για τις γυναίκες, τα παιδιά κάτω των 15 ετών, τους φοιτητές και συνταξιούχους της οικογένειας.
Θύρα Ενήλικος Γυναικείο Παιδί Φοιτητής Συνταξιούχος
2 €120 €100 €20 €100 €100
4 €240 €192 €40 €192 €192
7 €240 €192 €40 €192 €192
Η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ παραθέτει τον σύντομο χαιρετισμό του κ. Ηλιόπουλου, Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Πολυτέκνων Αθήνας: "Eυχαριστούμε για το ενδιαφέρον της ΠΑΕ Πανιωνίου προς τις πολύτεκνες οικογένειες.
Διακρίνουμε ότι ο Πανιώνιος καταβάλει προσπάθειες να προσελκύσει πραγματικούς φιλάθλους στα γήπεδα και να προάγει το αθλητικό πνέυμα μέσα από τα τμήματα υποδομής των τμημάτων που έχει.
Θα θέλαμε να γνωρίζετε και να μεταφέρετε στη Διοίκηση του Σωματείου ότι στην προσπάθεια αυτή, ως Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών, θα είμαστε αρωγοί όποτε χρειασθεί, για να σταματήσει επιτέλους όλη αυτή η ασχήμια που ντροπιάζει όλους μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια: