ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Η "πρώτη" της ομάδας

Παρουσία 2.000 και πλέον φιλάθλων του Πανιωνίου έγινε η επίσημη "πρώτη" της ομάδας το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.
Με συνθήματα και καπνογόνα οι φίλοι των "κυανέρυθρων" δημιούργησαν "καυτή" ατμόσφαιρα στον νέο προπονητή της ομάδας, Μίκαελ Στόρε και τους παίκτες της ομάδας.

Το "παρών" στην πρεμιέρα έδωσαν και τα νέα αποκτήματα των Νεοσμυρνιωτών και πιο συγκεκριμένα ο Αυστριακός τερματοφύλακας Γιούργκεν Μάχο, ο Πορτογάλος επιθετικός, Ρικάρντο Βαζ Τε, ο Βόσνιος μέσος Ντράγκαν Πάλιτς αλλά και ο νεαρός επιθετικός Βασίλης Σκούρτης.

Στον αντίποδα απουσίαζε δικαιολογημένα ο Μπόσκο Μπάλαμπαν που είχε πάρει άδεια από την διοίκηση για οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει αλλά και αδικαιολόγητα ο Σίτο Ριέρα που θα κληθεί σε απολογία.

Τα συνθήματα για τον Φαμπιάν Εστογιανόφ δεν έλειψαν πάντως με αφορμή και την παραχώρηση του Ουρουγουανού άσου με τη μορφή δανεισμού στην Πενιαρόλ. Πριν από την "πρώτη" ο Κωνσταντινός Τσακίρης και ο Γιώργος Κιντής είχαν συνάντηση με τους εκπροσώπους των οργανωμένων φιλάθλων όπου έγινε αναφορά στους λόγους της παραχώρησης του "Λόλο".

Παράλληλα όμως στην πρώτη προπόνηση, ακούστηκαν και συνθήματα για τον Ντάριο Φερνάντες για τον οποίο υπάρχουν σενάρια περί επιστροφής του στην "πλατεία" ενώ την αποθέωση γνώρισαν οι Μπενάρντ Κουμορτζί και Γιάννης Μανιάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: