ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Ο Γιάννης Χριστόπουλος στον Πανιώνιο Κόσμο

Ο συνεργάτης του Μίκαελ Στόρε Γιάννης Χριστόπουλος παρεχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στον Πανιώνιο Κόσμο. Μεταξύ άλλων τόνισε:

Πως αποφάσισες να αποδεχτείς την πρόταση του Πανιώνιου;

«Οι λόγοι ήταν πάρα πολλοί. Ο Πανιώνιος είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα και είναι τιμή για τον καθένα να φοράει την φανέλα με το έμβλημα του. Από εκεί και πέρα ήταν σημαντικό για μένα να συνεργαστώ με ανθρώπους γνώστες του αντικειμένου όπως ο κύριος Στόρε και ο κύριος Μπάγκσμπο. Είχα σαν στόχο την φετινή χρονιά να πάρω εμπειρίες από το προπονητικό τιμ μιας ομάδας Σούπερ Λιγκ και μάλιστα του επιπέδου του Πανιωνίου. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους και ιστορικότερους συλλόγους της Ελλάδας. Το πρότζεκτ που μου παρουσίασε ο πρόεδρος της ομάδας κύριος Κιντής και ο τρόπος που με προσέγγισε ήταν πολύ πειστικός. Αυτό που με έκανε να πάρω την τελική απόφαση και βιάστηκα να πω το ναι ήταν όταν γνώρισα από κοντά τους ανθρώπους της ομάδας τόσο αυτούς που θα συνεργάζομαι στην αντρική όσο και στην Β’ ομάδα».

Ποιος είναι ακριβώς ο ρόλος που θα έχεις στην ομάδα;

«Η ιδέα του κ. Στόρε ήταν ότι θα πρέπει να υπάρχει στενή επικοινωνία και κοινός προπονητικός προσανατολισμός μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης ομάδας. Ο ρόλος ο δικός μου θα είναι να βοηθάω στις προπονήσεις της πρώτης ομάδα σε οποιοδήποτε άλλο κομμάτι όταν ο προπονητής το θεωρεί απαραίτητο και παράλληλα θα είμαι ο προπονητής της Β’ ομάδα».

Ποιο είναι το πλάνο που έχετε θέσει για την Β’ ομάδα και κατά συνέπεια με τον κ. Κίντη και τον κ. Στόρε;

«Ο Πανιώνιος όπως και όλες οι ομάδες έχουν ανάγκη να βγάζουν παίκτες από τα σπλάχνα τους. Η ομάδα μας έχει μεγάλη παράδοση στο να παράγει σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Τα τελευταία χρόνια αυτή η παραγωγή έχει μειωθεί σε μεγάλο βαθμό. Στόχος είναι να βάλουμε τις βάσεις και τον κατάλληλο προγραμματισμό ώστε τα επόμενα χρόνια η Β’ ομάδα να έχει στο ρόστερ της παίκτες οι οποίοι θα προξενούν το ενδιαφέρων του εκάστοτε προπονητή της πρώτης ομάδας και θα έχουν τις ικανότητες και προδιαγραφές να μπουν και να πρωταγωνιστήσουν στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας. Θα ήθελα να τονίσω ότι ανάλογα με τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις της εκάστοτε ομάδας δημιουργείται ο κατάλληλος προγραμματισμός ώστε να φτάσεις στον στόχο. Για αυτό και οι ιδέες που έχω στο μυαλό μου είναι διαφορετικές από αυτές που χρησιμοποίησα τα προηγούμενα χρόνια στις ομάδες που εργάστηκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: