ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2010

Καλή επιτυχία Γιώργο....

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Τζαβέλλα στη Γερμανική ομάδα Άιντραχτ Φραγκφούρτης έναντι του ποσού των 1.200.000 Ευρώ. Με βάση την πάγια πολιτική διαφάνειας της ΠΑΕ σε θέματα μεταγραφών ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι: Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ θα εισπράξει το ποσό αυτό σε 3 ισόποσες δόσεις των 400.000 Ευρώ, πληρωτέες κάθε Σεμπτέμβριο του 2010, 2011 και 2012.

Στους όρους της μεταγραφής περιλαμβάνονται ακόμα:
* Ποσό 200.000 που θα εισπράξει ο Πανιώνιος αν η Άιντραχτ συμμετάσχει σε ομίλους του Champions League, ή 100.000 σε ομίλους του Europa League, μέχρι και την αγωνιστική περίοδο 2013-14.
* Ποσό 10.000 Ευρώ για κάθε συμμετοχή του Γιώργου Τζαβέλα σε αγώνες της Εθνικής Ελλάδας, μέχρι 30/6/2013.

Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο με την Άιντραχτ, το οποίο εάν παραταθεί ο Πανιώνιος θα εισπράξει ακόμα 300.000 Ευρώ. Ο Πανιώνιος διατηρεί επίσης ποσοστό 30% επί μελλοντικής πιθανής μεταγραφής του ποδοσφαιριστή σε άλλη ομάδα, (αφού αφαιρεθεί το ποσό του 1.200.000 Ευρώ που έχει καταβάλει η Άιντραχτ στον Πανιώνιο).
Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ θα καταβάλει στην ΠΑΕ Κέρκυρα το 5% των ως άνω ποσών που θα εισπράξει από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, αφού αφαιρεθούν οι 200.000 ευρώ της μεταγραφής του Γιώργου Τζαβέλλα.

Ο Γιώργος Τζαβέλας δήλωσε στο panionios.gr: «Από τη πρώτη στιγμή που ξεκίνησε όλη αυτή η διαπραγμάτευση με την Άιντραχτ, προτίμησα να κρατήσω χαμηλούς τόνους για να προασπίσω τα συμφέροντα τόσο του Πανιωνίου, όσο και τα δικά μου. Από την αρχή ο Πρόεδρος μου είπε ότι αυτή η πρόταση ήταν εξαιρετική και μία ευκαιρία για μένα να δοκιμάσω τις δυνατότητες μου σε ένα υψηλότερου επιπέδου πρωτάθλημα, αλλά παράλληλα ήταν και για το καλό του Πανιωνίου ο οποίος θα διαφημιστεί ως σύλλογος και στο εξωτερικό.
Μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε και η επιθυμία των φιλάθλων του Πανιώνιου να με δουν με τα χρώματα μίας ευρωπαϊκής ομάδας και όχι σε μία αντίπαλη ελληνική, γιατί αυτοί οι φίλαθλοι, μαζί με τον Πρόεδρο με βοήθησαν, με την αγάπη και τη στήριξη τους, να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερος.
Τα 2,5 αυτά χρόνια που έμεινα στη Νέα Σμύρνη και ενώ από μικρός υποστήριζα άλλη ελληνική ομάδα, έγινα Πανιώνιος, παραμένω Πανιώνιος και αυτή είναι η ομάδα που αγαπώ. Αυτό το λεω τώρα, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου, γιατί ίσως κάποιοι να το εκλάμβαναν διαφορετικά αν το έλεγα όσο ήμουν ακόμα στην ομάδα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Πάνθηρες, για τη στήριξη τους, αλλά και στον Κώστα Τσακίρη που προσπάθησε να κάνει την καλύτερη συμφωνία τόσο για τον Πανιώνιο όσο και για μένα και παράλληλα να με βοηθήσει να υλοποιήσω ένα όνειρο που είχαμε και οι δυο, για μια μεταγραφή στο εξωτερικό.
Ελπίζω στην πρώτη ευκαιρία που θα έχω και θα κατέβω στη Νέα Σμύρνη να βρεθώ ξανά ανάμεσα σε φίλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: