ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 14 Ιουλίου 2007

Συνέντευξη Γιώτη Σταματόπουλου...

«Στόχος του Πανιωνίου και φέτος θα είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να ευχαριστεί τους φιλάθλους που θα έρχονται στο γήπεδο και βέβαια με τη παρουσία μας στο πρωτάθλημα να αποδείξουμε ότι δεν ήταν τυχαία η πορεία και η έξοδο στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ». Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον άμεσο συνεργάτη του Εβαλντ Λίνεν, Γιώτη Σταματόπουλο, ο οποίος με την παρουσία και την δουλειά του πέρυσι στην «κυανέρυθρη» ομάδα έχει κερδίσει την εκτίμηση όλων των ανθρώπων της Νεοσμυρνιώτικης ΠΑΕ. Ο Σταματόπουλος αφού δηλώνει στα "Κ.Ν." ότι μεγάλη επιθυμία όλης της ομάδας είναι να προκριθεί ο Πανιώνιος στους ομίλους του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, αναφέρθηκε στην προετοιμασία που έγινε στο Καρπενήσι λέγοντας: «Κάναμε εξαιρετική δουλειά. Βάλαμε τις βάσεις και πιστεύω ότι και με τις προπονήσεις στη Γερμανία θα παρουσιάσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Ολα στο Καρπενήσι λειτούργησαν άψογα. Οι εγκαταστάσεις ήταν ευρωπαϊκού επιπέδου, ενώ οι άνθρωποι εκεί μας έλυσαν κάθε πρόβλημα και ικανοποίησαν κάθε επιθυμία μας».

Ο Γιώτης Σταματόπουλος αναφέρθηκε στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Πανιωνίου: «οι Κουμορτζί, Καπετάνος και Σκούφαλης προσαρμόσθηκαν αμέσως. Λες και ήταν χρόνια στην ομάδα. Αυτό μας βοήθησε. Επίσης και ο Μαϊστόροβιτς είναι χρήσιμος παίκτης. Αν και είναι νωρίς πρέπει να πω ότι είμαστε σε καλό δρόμο, όπως φάνηκε και στα δυο φιλικά ματς».

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα ο Σταματόπουλος ανέφερε: "Αυτό που θέλαμε ήταν να μην γίνουν πολλές αλλαγές στην11αδα. Θέλαμε να προσθέσουμε παίκτες με ποιότητα έτοιμους για την βασική ενδεκάδα και το πετύχαμε, αν και πιστεύω ότι θα γίνουν κάποιες μεταγραφές ακόμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: