ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 8 Ιουλίου 2007

Οσκαρ ατυχία για τον Ντάριο

Οσκαρ ατυχίας διεκδικεί ο Αργεντίνος μέσος του Πανιωνίου Ντάριο Εζεκιήλ Φερνάντεζ, ο οποίος σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος στο γόνατο. Ο Αργεντίνος ένιωσε ενοχλήσει χθες στο αριστερό του γόνατο (τυχερός μέσα στην ατυχία του ο Φερνάντεζ καθώς έχει υποβληθεί αρχές της περυσινής σεζόν - μετά το παιχνίδι στη Νεάπολη με τον Ιωνικό για τη 10η αγωνιστική - σε επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό στο δεξί του γόνατο). Με τις πρώτες ενοχλήσεις το ιατρικό τιμ της ομάδας της Νέας Σμύρνης που βρίσκεται Καρπενήσι εξέτασε τον άτυχο άσο και αποφασίστηκε να μεταφερθεί στην Αθήνα, όπου σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και θα εξεταστεί από τον... πρόεδρο της ομάδας, καθηγητή ορθοπεδικής, Γιώργο Κατσιφαράκη. Ολοι στη Νέα Σμύρνη ελπίζουν ότι η «ζημιά» στο γόνατο του Φερνάντεζ θα είναι μικρή, έτσι ώστε να επιστρέψει σύντομα στην προετοιμασία των «κυανέρυθρων».

"Εύκολα" 8-0 το Καρπενήσι
Στη «σκιά» του τραυματισμού του Φερνάντεζ οι «κυανέρυθροι» έδωσαν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας, όπου συνέτριψαν με 8-0 την ομάδα του Καρπενησίου. Τρια γκολ πέτυχε για τους «κυανέρυθρους» ο υπό δοκιμή Κροάτης Ιβιτσα Μαϊστόροβιτς, δυο ο Καπετάνος και από ένα οι Αραβίδης, Μανιάτης και Πλετς. Ο Εβαλντ Λίνεν εκτός από τους Λουρέντσο, Εξουζίδη και Μπερτέ, χρησιμοποίησε στο Α’ ημίχρονο τους: Κένινγκ, Μπουρελάκο, Γκιτζάλη, Γκασπάρ, Γουσούλη, Κόντη, Κοντοέ, Σκούφαλη, Παύλου, Σιαλμά, Αραβίδη, ενώ στο Β’ τους: Κρέσιτς, Μανιάτη, Πλετς, Κοντέ, Σπυρόπουλο, Μάκο, Μαϊστόροβιτς, Γουνδουλάκη, Καπετάνο, Κουμορτζί, Τζιμπούρ.

Κροάτης στη προετοιμασία

Στο Καρπενήσι βρίσκεται από χθες ο 25άχρονος Κροάτης (με γερμανικό διαβατήριο...) Ιβιτσα Μαϊστόροβιτς που αγωνιζόταν στην Ουντερχάγκεν. Ο Μαϊστόροβιτς αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, ως μπορεί να καλύψει τόσο τη θέση του στόπερ, όσο και του δεξιού μπακ, έχει δηλαδή τις δυνατότητες που ζητά ο Εβαλντ Λίνεν. Αν πείσει τον Γερμανό προπονητή θα αποκτηθεί από τους «κυανέρυθρους».

"Αντίο" Ιάκωβε Ζαρκάδη

Η οικογένεια του Πανιωνίου θα συνοδεύσει στη τελευταία του κατοικία τον Ιάκωβο Ζαρκάδη, μια από τις πιο συμπαθητικές φυσιογνωμίες της "κυανέρυθρης" ομάδας, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στη μεγάλη ομάδα της δεκαετίας του 50. Η κηδεία του θα γίνει στις 16:30 από το νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: