ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 9 Ιουλίου 2007

Μια εβδομάδα εκτός ο Ντάριο

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε τελικά ο Ντάριο Εζεκιήλ Φερνάντεζ, ο οποίος από χθες βρίσκεται στην Αθήνα λόγω προβλήματος στο γόνατο. Η μαγνητική τομογραφία δεν έδειξε κάτι σοβαρό, καθώς ο Αργεντίνος μέσος απέφυγε τα δυσάρεστα με μια διάταση που θα τον αφήσει μια εβδομάδα μακριά από τις προπονήσεις. Μάλιστα ο Φερνάντεζ θα κάνει ειδική θεραπεία με υπερβαρικό οξυγόνο για να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα. Με διάταση στο ισχίο επέστρεψε στην Αθήνα και ο Μίροσλαβ Κένινγκ. Ο Σλοβάκος γκολκίπερ θα μείνει (και αυτός...) μια εβδομάδα εκτός προπονήσεων, χωρίς όμως ο τραυματισμός του να εμπνέει ανησυχία.

"Τέλος" ο Ουμέρ Κοντέ


Παρελθόν από την «κυανέρυθη» ομάδα θα αποτελέσει ο Ουμάρ Κοντέ, ο οποίος δεν κατάφερε να πείσει τον Λίνεν ότι μπορεί να βοηθήσει. Αντίθετα ο Κροάτης Ιβιτσα Μαϊστόροβιτς φαίνεται ότι θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του Πανιωνίου.
Στο μεταξύ και τυπικά ολοκληρώθηκε χθες η μετακίνηση του Μάριο Μπρέσκα στην Ζίλινα, καθώς η Σλοβακική ομάδα έστειλε τα χρήματα περίπου 200.000 ευρώ για τη μεταγραφή του Μπρέσκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: