ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 5 Ιουλίου 2007

«Να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο»

O Εβαλντ Λίνεν οριοθέτηση τους στόχους του Πανιωνίου για τη νέα σεζόν. Μπροστά σε 2500 «κυανέρυθρους» φιλάθλους η «πρώτη» της ομάδας.
«Στόχος μας και φέτος θα είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να προσπαθούμε να νικάμε όλα τα ματς και να ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας. Προφανώς θέλουμε να έχουμε την περσινή χρονιά, αλλά όπως έχω πει δεν θέλουμε τη μια χρονιά να βγαίνουμε στην Ευρώπη και την άλλη να προσπαθούμε να σωθούμε…». Με τα παραπάνω λόγια ο Γερμανός προπονητής του Πανιωνίου Εβαλντ Λίνεν έδωσε, στην χθεσινή πανηγυρική πρώτη των «κυανέρυθρων», το στίγμα για τη νέα σεζόν. Ο Λίνεν αφού ευχαρίστησε τους φιλάθλους, οι οποίοι χθες έδωσαν εντυπωσιακό παρών στις εξέδρες του γηπέδου της Ν. Σμύρνης (σύμφωνα με υπολογισμούς ήταν περισσότεροι από 2500), τόνισε ότι ο Πανιώνιος είναι πιθανόν να κινηθεί για άλλες δυο μεταγραφές. «Θέλουμε έναν παίκτη που να αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, αλλά και την άμυνα, ενώ αν αποχωρήσει ο Μάριο Μπρέσκα θα πρέπει να δούμε το ενδεχόμενο απόκτησης και ενός επιθετικού». Ο Εβαλντ Λίνεν ευχαρίστησε τους «κυανέρυθρους» φιλάθλους για την θερμή υποδοχή σε πλαιούς και νέους παίκτες και υπογράμμισε με νόημα: «Είναι παλιό το γήπεδο, αλλά αμα είναι γεμάτο θα είναι επιτυχία. Νομίζω ότι πρέπει να πάτε όλοι για διαρκείας».Στην επίσημη «πρώτη» έδωσαν το παρών όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Κουμορτζί, Καπετάνος, Σκούφαλης, Κοντοές, ενώ παρόντες ήταν όλοι οι «κυανέρυθροι» που γνώρισαν την αποθέωση, όπως και ο Εβαλντ Λίνεν. Ο μεγαλομέτοχος της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ Κωνσταντίνος Τσακίρης, αφού ευχήθηκε υγεία σ' όλους τόνισε: «Ολοι θέλουμε να ξαναζήσουμε τις χαρές που ζήσαμε πέρυσι. Και θέλω να σας πω κάτι που μου είπε ένας φίλος μου. Ένα καλό Πανιώνιο σαββατοκύριακο δικό μας, είναι όλη η ζωή των αντιπάλων μας». Ο μάνατζερ της ΠΑΕ Γιώργος Δέδες ανέφερε: «Όλα πάνε σύμφωνα με τον σχεδιασμό. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση και θέλουμε να είναι κοντά μας όλο το χρόνο».Οι προπονήσεις των «κυανέρυθρων» στη Νέα Σμύρνη θα συνεχιστούν μέχρι την Παρασκευή, οπότε και η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα γίνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάριο Μπρέσκα βρίσκεται πολύ κοντά στην «έξοδο», καθώς υπάρχει πρόταση από Σλοβακική ομάδα. Επίσης ο Σάββας Εξουζίδης τις επόμενες μέρες αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα του Πανιωνίου.

ΕΔΩ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΡΩΤΗ" ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ: http://www.pgss.gr/www/?option=pgss&task=view&id=15843&Itemid=227



Δεν υπάρχουν σχόλια: