ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 28 Ιουνίου 2007

"To γηπεδικό σε πρώτο πλάνο"

Του Στέλιου Λογοθέτη
Μέλους του Ερασιτέχνη Πανιωνίου


"Εύχομαι το γηπεδικό ζήτημα να μη ταλαιπωρήσει την Νέα Σμύρνη όπως π.χ. το πάρκινγκ στην κεντρική πλατεία, που, επιτέλους κατασκευάζεται μετά από «ώριμη σκέψη» 40 και πλέον ετών (Από την προ-χουντική εποχή του Παπαθανασίου το κουβέντιαζαν). Θα είναι κρίμα να χαθεί μια χρυσή ευκαιρία τώρα που ο Σύλλογος έχει νέο, φιλόδοξο και αποτελεσματικό πρόεδρο. Η ευθύνη πέφτει μεγάλη στον Δήμαρχο που θα πρέπει να αντιληφθεί την ιστορικότητα της περιόδου και το momentum που έχει αυτήν την εποχή ο Πανιώνιος. Πρέπει πρώτα, να πείσει την κομματική παράταξη που τον στηρίζει, για το δίκαιο της πρότασης Τσακίρη (έστω με μικρές τροποποιήσεις
στην χρήση γης) και μετά όλους τους άλλους στο δημοτικό συμβούλιο. Διαφορετικά θα είναι το πολιτικό Βατερλώ του. Το γηπεδικό είναι το μεγαλύτερο ζήτημα από ιδρύσεως Νέας Σμύρνης. Και ευκαιρίες σαν αυτή δεν χάνονται με τίποτε. Η γενιά μου (του '50), που έχει ζήσει τα πέτρινα χρόνια του ιστορικού, και βλέποντας το μέλλον με καθρεφτάκι στο παρελθόν, δεν έχει παρά να στηρίξει γεμάτα και ανεπιφύλακτα την πρόταση του Κ.Τσακίρη σαν μοναδική εγγύηση για την εξασφάλιση της συνέχειας, σε ανώτερο επίπεδο, του Συλλόγου μας".


ΤΑ "ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ" ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΣΤΑ Ε-MAIL ΤΩΝ "Κ.Ν."

Δεν υπάρχουν σχόλια: