ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 4 Ιουνίου 2007

Πάμε Ευρωλίγκα...

Σε ρυθμούς μικρών τελικών ζουν πλέον άπαντες στον Πανιώνιο Forthnet καθώς την Τρίτη το απόγευμα σε έναν από τους "ναούς" του ελληνικού μπάσκετ, το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης οι κυανέρυθροι θα αντιμετωπίσουν τον Αρη στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με στόχο την 3η προνομιούχο θέση της Α1. Ο Παναγιώτης Καυκής μίλησε στο επίσημο site της ΚΑΕ http://www.panioniosbc.gr/ για τις αναμετρήσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και δεν έκρυψε την επιθυμία του ίδιου και των συμπαικτών του για την κατάκτηση της 3ης θέση.
"Το σημαντικό για όλους μας στον Πανιώνιο Forthnet είναι πως πλέον οι μικροί τελικοί έχουν σημαντικό ενδιαφέρον. Δίνεται σε όλους μας ένα έξτρα κίνητρο για τις αναμετρήσεις αυτές, κίνητρο που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση της 3ης θέσης που οδηγεί στην Ευρωλίγκα της επόμενης σεζον", τόνισε ο βασικός πλέι-μέικερ της ομάδας προσθέτοντας.
"Εχουμε μπροστά μας τρεις ή και περισσότερους τελικούς απέναντι στον Αρη. Δεν κρύβουμε ότι στόχος μας είναι οι τρεις νίκες και η κατάκτηση της 3ης θέσης", είπε ο Καυκής ο οποίος αναφορικά στο αν ο Αρης θα είναι κουρασμένος λόγω των πέντε αναμετρήσεων στους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό, απάντησε: "Δεν πιστεύω ότι θα είναι πολύ πιο ξεκούραστος ο Αρης αφού και εμείς στον Πανιώνιο Forthnet όλο αυτό το διάστημα ειχαμε καθημερινές διπλές και ιδάιτερα δυνατές προπονήσεις ώστε να βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση".
Ο Καυκής που φέτος ήταν ένας από τους παίκτες-αποκάλυψη του Πανιώνιος Forthnet έχρισε φαβορί της σειράς των μικρών τελικών τον Αρη, αλλά επισήμανε πως δεν θα κριθεί στην έδρα η σειρά. "Ο Αρης είναι το φαβορί της σειράς των μικρών τελικών από τη στιγμή που έχει και το πλεονέκτημα της έδρας. Ομως ειδικά στους αγώνες των πλέι-οφ δεν θεωρώ ότι η έδρα είναι το σημαντικότερο όπλο για μια ομάδα. Το θέμα είναι ποια ομάδα θα έχει μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη και εκεί πιστεύω ότι θα κριθούν όλα".

Επέστρεψε ο Μαυροειδής

Οι κυανέρυθροι για πρώτη φορά μετά από τρεις εβδομάδες είδαν και τον Δημήτρη Μαυροειδή να «βγάζει» όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και να υπολογίζεται κανονικά από τον Μαυροβούνιο τεχνικό της ομάδας. Ο Μαυροειδής δεν είχε αγωνισθεί σε κανένα από τα έως τώρα 5 παιχνίδια της ομάδας στα πλέι-οφ (με Πανελλήνιο και Παναθηναϊκό) αφού είχε τραυματιστεί σε δάχτυλο του δεξιού του χεριού σε προπόνηση στις 17 Μαίου.

Το πρόγραμμα των μικρών τελικών

1ος Αγώνας: Τρίτη 5 Ιουνίου (19.10) - Αλεξάνδρειο - Αρης-Πανιώνιος Forthnet
2ος Αγώνας: Σάββατο 9 Ιουνίου (19.00) - Ελληνικό - Πανιώνιος Forthnet-Αρης
3ος Αγώνας: Τρίτη 12 Ιουνίου (19.10) - Αλεξάνδρειο - Αρης-Πανιώνιος Forthnet
4ος Αγώνας: Σάββατο 16 Ιουνίου (19.00) - Ελληνικό - Πανιώνιος Forthnet-Αρης
5ος Αγώνας: Τρίτη 19 Ιουνίου (19.10) - Αλεξάνδρειο - Αρης-Πανιώνιος Forthnet

Δεν υπάρχουν σχόλια: