ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 17 Ιουνίου 2007

Ολοι στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Ν. Σμύρνης

Με μοναδικό θέμα συζήτησης το νέο γήπεδο του Πανιωνίου, συνεδριάζει τη Δευτέρα 18 Ιουνίου στις 8. 30 το βράδυ (στην αίθουσα συνεδριάσεων στη πλατεία Νέας Σμύρνης) το δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα του θέματος, αλλά και το πόσο σημαντικό γεγονός είναι η απόκτηση ΝΕΑΣ και ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ έδρας για τον υπεραιωνόβιο Πανιώνιο ο δήμαρχος Γιώργος Κουτελάκης συγκαλεί δημοτικό συμβούλιο με αποκλειστικό θέμα το νέο γήπεδο του "Ιστορικού". Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης και το επιτελείο που έχει αναλάβει την εκπόνηση του μεγαλόπνοου έργου έχουν καταθέσει πληρέστατο φάκελο που "απαντά" σε όλες τα ερωτήματα και τις... απορίες!
Τα "Κυανέρυθρα Νέα" θυμίζουν (σε όσους τυχόν το έχουν ξεχάσει ότι: Το νέο γήπεδο του Πανιωνίου θα χτιστεί στη θέση που βρίσκεται τώρα το ιστορικό γήπεδο της Νέας Σμύρνης και θα κοστίσει περί τα 60 εκ ευρώ. Η κατασκευαστική εταιρεία που έχει αναλάβει την ανέγερση του γηπέδου, Dimand (η εταιρεία που έχει αναλάβει και το γήπεδο της Λάρισας), είναι υπεύθυνη για την Α' και Β' Φάση ανάπτυξης του έργου. Το γήπεδο θα είναι χωρητικότητας 12.000 θέσεων, υπερσύγχρονο και θα κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές της FIFA (3 αστέρων).
Παράλληλα, το έργο περιλαμβάνει κλειστό γήπεδο μπάσκετ 3.306 θέσεων προδιαγραφών ULEB, εγκαταστάσεις υγρού στίβου (πισίνα πόλο, 2 πισίνες κολύμβησης, 2 πισίνες εκμάθησης) γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5, γήπεδο βόλεϊ, προπονητικό γήπεδο μπάσκετ, αίθουσες πυγμαχίας, ρυθμικής γυμναστικής, πάλης, tae kwon doe και πίστα αναρρίχησης.
Τη λειτουργία του αθλητικού κέντρου θα συμπληρώνουν αθλητικοί ξενώνες, προπονήτηρια στίβου και ένα κτηριακό συγκρότημα 3.500 τ.μ. για τη στέγαση των υποστηρικτικών χρήσεων του γηπέδου, (εστιατόρια, χώροι VIP, χώροι φιλοξενίας των ΜΜΕ, αίθουσες διοίκησης του συλλόγου). Το νέο αθλητικό κέντρο θα διαθέτει υπόγειο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, 900 περίπου θέσεων καθώς και χώρους γραφείων, εμπορικά καταστήματα, χώρους αναψυχής και άλλα.

Ολα αυτά χωρίς να επιβαρυνθεί η περιοχή καθώς θα αξιοποιηθεί ο μισός συντελεστής δόμησης από αυτόν που ορίζει ο νόμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: