ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Ο Ιστορικός συνέτριψε την ΑΕΚ

O Πανιώνιος συνέτριψε με 91-46 την ΑΕΚ για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1 και πήρε την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα. Το ματς δεν είχε μεγάλο ενδιαφέρον καθώς η "Ένωση" αγωνίστηκε για δεύτερο παιχνίδι χωρίς ξένους και έχασε εύκολα στο κλειστό της οδού Αρτάκης. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη ήττα στην ιστορία των "κιτρινόμαυρων" επί Πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ και αντίστοιχα η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Πανιωνίου. Τα δεκάλεπτα: 20-4, 43-16, 67-27, 91-46.


Πανιώνιος (Μάρκοβιτς): Ράις 10 (1), Ρότζερς, Ζορόσκι 8, Παπανικολάου 8 (2), Εφθίμοφ 4, Χαριτόπουλος 13 (3), Καλαμπόκης 6, Γιαννόπουλος 7 (1), Γιάνκοβιτς 6, Τσκιτισβίλι 10 (2), Αθηναίου 6 (2), Έλντερ 13 (3)


Μάρκοβιτς: "Οι παίκτες ήταν σοβαροί"

"Δεν θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι. Οι παίκτες μου είχαν μεγάλο κίνητρο λόγω της πρώτης φοράς που αγωνιζόμασταν στο γήπεδο μας, το οποίο ήταν γεμάτο. Παίζαμε απέναντι σε μισή ομάδα. Δεν πρέπει ωστόσο να υπερεκτιμήσουμε την κατάσταση. Οι παίκτες μου ήταν σοβαροί, προσπάθησαν να προστατευτούν από τραυματισμούς. Η ΑΕΚ έχει καλούς παίκτες και μπορούσε να κάνει τη ζημιά. Ευχαριστώ φιλάθλους μας. Θέλουμε τη στήριξη τους".


Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος δήλωσε: "Είναι μια ιστορική στιγμή για τους παίκτες του Πανιωνίου. Η ομάδα γύρισε στο γήπεδο της και αυτό είναι κάτι πολύ ξεχωριστό από τη στιγμή μάλιστα που ήτα γεμάτο. Ο κόσμος κατάλαβε τι θα κάνουμε και μας στήριξε".


Δεν υπάρχουν σχόλια: