ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Λύτρωση στο 90....


Το γκολ του Σουλεϊμάν Ομο στο τελευταίο λεπτό του αγώνα έδωσε τη νίκη στον Πανιώνιο, μετά από ένα ματς που η ομάδα δεν έπαιξε καλά, αλλά τουλάχιστον είχε πάθος και κυνήγησε τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με τον γκολ του Σκούφαλη και την εκπληκτική ενέργεια του Κουμορτζί, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση με πέναλτι, αφού προηγήθηκε τραγικό λάθος του Κοντοέ ο οποίος αντί αν διώξει τη μπάλα μέσα από τη περιοχή την άφησε στον Μπρίτο. Ευτυχώς στο τέλος γελάσαμε με το γκολ του Ομο.

Πανιώνιος (Εμίλιο Φερέρα): Μπέλιτς, Μανιάτης, Όμο, Κοντοές, Τζαβέλλας, Νικολάου, Καστελιόνε, Κουμορτζί, Σκούφαλης (75' Γουνδουλάκης), Ριέρα (92' Σιόβας), Μπάλαμπαν (57' Μπαρόνι).

Φερέρα (Πανιώνιος): "Είμαι ικανοποιημένος για τη σημερινή νίκη. Η εξέλιξη του σκορ δείχνει ακριβώς την εικόνα του ματς. Μέχρι το 1-0 ήμασταν καλύτεροι, ενώ μέχρι την ισοφάριση ήταν καλύτερος ο αντίπαλός μας. Στο τέλος πιέσαμε και πήραμε τη νίκη. Μπορεί να μην παίξαμε καλά σήμερα, αλλά είχαμε ουσία. Η νίκη αυτή μας δίνει χρόνο για να δουλέψουμε με ηρεμία, ώστε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι στη συνέχεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: