ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Συνέντευξη Ρεκόμπα και δηλώσεις Τσακίρη

O Aλβάρο Ρεκόμπα με δηλώσεις που φέρεται να έκανε σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό, εμφανίστηκε μετανιωμένος από την απόφαση του να έρθει στην Ελλάδα. "Εκανα μια επιλογή χωρίς να το σκεφθώ πολύ. Ομως, αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, δεν θα έκανα την ίδια. Στον Πανιώνιο προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στον τομέα της οργάνωσης, αλλά είναι δύσκολο γιατί δεν υπάρχει πιθανότητα να κάνω αυτά που έκανα στην Ιντερ. Για ένα χρόνο ήταν καλά. Στην Ελλάδα περνάω καλά, αλλά στο ποδόσφαιρο οι επιλογές δεν είναι ποτέ σίγουρες. Δεν μπορώ, όμως, να το μετανιώνω. Κοιτάω μπροστά και στο μέλλον θα δούμε", τόνισε.
Παράλληλα μίλησε για την αποχώρηση του από την Ίντερ. "Η Ιντερ ήταν η ομάδα που μου έδωσε τις περισσότερες χαρές. Θα μπορούσα να μείνω στο Μιλάνο, αλλά προτίμησα να φύγω για να παίζω περισσότερο".


Και οι δηλώσεις του Κων. Τσακίρη...

Θέση στις δηλώσεις του Αλβάρο Ρεκόμπα στα ιταλικά ΜΜΕ σύμφωνα με τις οποίες φέρεται να είπε ότι μετάνιωσε που ήρθε στον Πανιώνιο, πήρε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΕΡΑ ΣΠΟΡ" ανέφερε πιο χαρακτηριστικά:"Κατ΄ αρχάς πρέπει να ξέρουμε με ποια οπτική γωνία το λέει και σε ποιον απευθύνεται. Εγώ που σας μιλάω έχω δηλώσει τουλάχιστον δύο φορές πως έχω μετανιώσει που ασχολήθηκα με τον Πανιώνιο. Στην προκειμένη περίπτωση νομίζω ότι είναι σαφές, και προκύπτει και από τη μετάφραση, αλλά και σε ποιον απευθύνεται κι απ΄ τη φύση της ερώτησης, γιατί μιλά σε Ιταλό ρεπόρτερ και υποθέτω ρεπόρτερ της Ίντερ, ο οποίος του λέει "ρε εσύ μετά από τόσα χρόνια, μας έφυγες, ξενιτεύτηκες, έκανες μια ομολογουμένως περίεργη επιλογή για κάποιον Ιταλό, πως σου φαίνεται;".
Και λέει ο Ρεκόμπα: "Η επιλογή πάρθηκε χωρίς πολύ σκέψη", κάπως αυθόρμητα εννοεί, κι ότι ίσως "αν γύριζα τον χρόνο πίσω να είχα επιλέξει διαφορετικά. Να είχα σκεφτεί πιο πολύ".
Σε καμία περίπτωση δεν είναι μία ερμηνεία του έπρεπε να πάω στον Ολυμπιακό. Να πάω σε μεγαλύτερη ομάδα ή κάτι τέτοιο. Είναι η ερμηνεία ότι στην Ιταλία του άρεσε, ήταν ωραία στην Ιταλία, κάτι που και σε εμένα σε προσωπικό επίπεδο δεν μου έχει κρύψει ποτέ. Ο Ρεκόμπα δεν είπε πουθενά ότι μετάνιωσε. Είπε ότι πήρε μία απόφαση γρήγορη, χωρίς να το σκεφτεί πολύ, και πως, αν γυρνάς τον χρόνο πίσω και το σκεπτόταν πιο πολύ, να είχε πάρει μια άλλη απόφαση. Μάλιστα, λέει ότι δεν μετανιώνω, το λέει και πιο κάτω, κι ότι εγώ συνεχίζω εδώ που είμαι κι έτσι είναι το ποδόσφαιρο".
Σχετικά με το αν μετάνιωσε για την επιλογή του Ρεκόμπα, το "αφεντικό" των "κυανέρυθρων", τόνισε:"Δεν μπορώ να σας απαντήσω απλά στην συγκεκριμένη ερώτηση. Αν με ρωτούσατε στο τέλος της πρώτης χρονιάς, θα σας έλεγα πως, σε σχέση με τα λεφτά που πήρε, δεν προσέφερε αυτά που θα έπρεπε. Ούτε κερδίσαμε από άλλα πράγματα, κι ίσως φταίμε κι εμείς στο θέμα μάρκετινγκ και τα λοιπά δεν ήμασταν καλοί. Παρόλα αυτά, ξανά επενδύσαμε πάνω του για μία δεύτερη χρονιά, γιατί ελπίζαμε προφανώς σε κάτι καλύτερο, για διάφορους λόγους. Συνεπώς, βλέπετε πως η απάντηση είναι διφορούμενη".
Τέλος για τις εμφανίσεις της ομάδας στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, επεσήμανε:"Περίμενα δύσκολο ξεκίνημα, είναι η αλήθεια. Δεν περίμενα τόσο δύσκολο, ωστόσο. Είναι πολλοί λόγοι. Υπάρχει και πολύ μεγάλος παράγοντας τύχης μέσα, είναι και το ότι το ένα γεγονός φέρνει το άλλο. Χάσαμε στη Λιβαδειά ένα παιχνίδι που, με βάση την αγωνιστική εικόνα μας, αν παίζαμε 30 φορές, θα κερδίζαμε τις 29 και τη μία θα φέρναμε ισοπαλία. Και μετά πήραμε κάπως άλλο δρόμο. Νομίζω ότι τώρα μπορούμε σιγά-σιγά να επανέλθουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: