ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Μην σταματάς να τους νικάς!



Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, κατά διαστήματα, ο Πανιώνιος νίκησε 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα πετυχαίνοντας τη τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Γουνδολάκης στο 17', ο Μπάλαμπαν στο 23' και ο Κατελιόνε στο 72 πέτυχαν τα γκολ του Ιστορικού. Μπράβο στους παίκτες που έδειξαν χαρακτήρα μετά το γκολ του Ντιμπαλά. Εξαιρετικός ο κόσμος που στήριξε την ομάδα από το πρώτο λεπτό και την "έσπρωξε" στη σπουδαία νίκη!


Πανιώνιος (Εμίλιο Φερέρα): Μπέλιτς, Κοντοές, Λάτκα, Όμο, Τζαβέλλας, Κουμορτζί, Καστελιόνε, Νικολάου, Γουνδουλάκης, Ριέρα (90' Σκούφαλης), Μπάλαμπαν (75' Εστογιάνοφ)


Δηλώσεις Εμίλιο Φερέρα


Ο προπονητής του Πανιωνίου Εμίλιο Φερέρα δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, αλλά μετά από μια νίκη δεν είναι δύσκολο να είσαι ευχαριστημένος. Κυρίως γιατί μετά από πολύ καιρό η ομάδα δέχθηκε γκολ και η ομάδα αντέδρασε και πέτυχε δυο γκολ. Τη περσινή χρονιά η ομάδα δεν το έκανε συχνά και αυτό είναι μια βελτίωση για την ομάδα. Μετά το 2-1 δείξαμε μια εικόνα ομάδας καλά δουλέμενης ισορροπημένης και ήταν δύσκολο να ισοφαρίσει ο ΠΑΣ. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσω κάποιο παίκτη καθώς όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ο Κοντοές, που αντικατέστησε τον Μανιάτη ήταν πολύ καλός, ενώ και ο Λάτκα που απουσίασε 3 εβδομάδες ήταν εξαιρετικός. Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι που επέστρεψε ο Φαμπιάν. Τα χρειαζόταν αυτά τα λεπτά για να ξαναβρεί το εαυτό του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: