ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Συνέντευξη Τύπου Εμίλιο Φερέρα

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, που έδωσε ο κ. Εμίλιο Φερρέρα προς τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε σήμερα το μεσημέρι, μίλησε για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή στο Ο.Α.Κ.Α., αλλά και γενικότερα για την ομάδα του Πανιωνίου.

Αναλυτικά ο κ. Φερρέρα δήλωσε: «Για τον αγώνα της Κυριακής θα έχω στην διάθεσή μου όλους τους παίκτες εκτός από τον Ρεκόμπα, o οποίος βρίσκεται σε πρόγραμμα αποθεραπείας. Είναι δύσκολο να πάρω απόφαση και να απαντήσω σχετικά με την σύσταση της τελικής ενδεκάδας. Όλοι οι παίκτες είναι σε άριστη φυσική κατάσταση και αυτό αποτελεί ένα ευχάριστο πρόβλημα για εμένα. Θέλουμε ο νέος μήνας να είναι τόσο καλός όσο και ο προηγούμενος . Πιστεύουμε πως έχουμε πιθανότητες για νίκη. Αν δεν το πιστεύαμε εξάλλου, καλύτερα θα ήταν να μην κατέβουμε καθόλου στον αγώνα και να προετοιμαζόμασταν για τον επόμενο. Πρέπει να κάνουμε έναν καλό αγώνα για πάρουμε και ένα καλό αποτέλεσμα. Χρειάζεται καθαρό μυαλό και εύρεση τρόπων ώστε ο Παναθηναϊκός να μην επιβάλλει τον ρυθμό του μέσα στον αγώνα».

Απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την Παναθηναϊκό και αν υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό που θέλει να προσέξουν ιδιαίτερα οι παίκτες του : «Το δυνατό χαρακτηριστικό του Παναθηναϊκού είναι η επίθεση. Με προβληματίζουν τα στατιστικά της επίθεσής του. Γενικότερα, ο Κατσουράνης είναι ένας παίκτης ο οποίος βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα αγωνιστικά. Όταν παίζουν παίκτες όπως ο Καραγκούνης ή ο Σίλβα, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι το πλεονέκτημα, αλλά και το μειονέκτημα του Παναθηναϊκού».

Με δεδομένο τα θετικά αποτελέσματα και σε ερώτηση για την αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του, στην αρχή της χρονιάς: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν ήταν πρόβλημα για μένα πάντως . Είδα όμως πως δουλεύουν οι άνθρωποι μέσα σ’ αυτό το σύλλογο, σε αυτή την όχι καλή περίοδο. Ο Πανιώνιος έδειξε ότι είναι ένας δυνατός σύλλογος. Γιατί οι σύλλογοι κρίνονται στα δύσκολα και όχι όταν έχεις θετικά αποτελέσματα. Έχουμε ένα δυνατό σύλλογο και αυτό που χρειάζεται τώρα είναι να δουλέψουμε για να έχουμε και μία δυνατή ομάδα».

Σε ερώτηση για τον θεσμό του Κυπέλλου : «Το Κύπελλο είναι ένας καλός θεσμός, αν πας στον τελικό . Έχουμε πιθανότητες να πάμε στον τελικό».

Σε ερώτηση για τον Ρεκόμπα : «Ο Ρεκόμπα λείπει εδώ και 4 εβδομάδες από τον αγωνιστικό χώρο. Χρειάζεται σκληρή δουλειά για να βρει την φυσική του κατάσταση . Το ίδιο ισχύει και για όλους τους παίκτες όπως π.χ. και για τον Εστογιανώφ, που επίσης έλειπε καιρό και επανήλθε. Ο Αλβάρο χρειάζεται τώρα να δουλέψει σκληρά για να επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: