ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Φερέρα:"Στόχος οι τρεις βαθμοί με Ηρακλή"

Ο προπονητής του Πανιωνίου Εμίλιο Φερέρα σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή, τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι οι τρεις βαθμοί στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη. "Για το παιχνίδι της Κυριακής, ελπίζω ότι όλοι οι παίκτες θα είναι έτοιμοι με μία μόνο εξαίρεση τον Ρεκόμπα ο οποίος πιθανότατα δεν θα πετάξει μαζί μας για την Θεσσαλονίκη. Περιμένω σήμερα τον Νικολάου γιατί ήταν 11 μέρες με την Εθνική ομάδα της χώρας του και πριν φύγει είχε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού", είπε αρχικά και πρόσθεσε: "Ο Ηρακλής στα τρία τελευταία του παιχνίδια έχει μόνο μία νίκη όπως και εμείς. Είναι στην ίδια κατάσταση με εμάς, χρειάζονται τη νίκη όπως εμείς και έχουν μεγάλο κίνητρο".

Όσο για τα σημεία όπου δούλεψε στο διάστημα της διακοπής, απάντησε:"Η ομάδα μας χρειάζεται να δουλέψει στην αμυντική της λειτουργία όχι επειδή απέναντι μας θα είναι ο Ηρακλής. Είναι ο τρόπος που αποφασίσαμε να λειτουργήσουμε μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα. Θα ακολουθήσουμε αυτή την τακτική στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια".

Παράλληλα όμως ο Βέλγος τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το γεγονός πως μετά από καιρό έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στην διάθεση του λέγοντας:"Τώρα υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός". Αναφορικά με τον Εστογιανόφ εξάλλου επεσήμανε:"Είναι έτοιμος ιατρικά", ενώ για τους Σμόγιε και Λάτκα, δήλωσε:"Πιθανότατα θα είναι στην αποστολή".

Ο Εμίλιο Φερέρα ακόμη τόνισε ότι δεν σκέφτεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο. "Δεν θα αλλάξω τόσα πολλά. Ξέρω πως θα παίξουμε, πρέπει να μιλήσω στους παίκτες όμως πρώτα", είπε.

Επίσης για το αν η νίκη επί του Ατρόμητου, βοήθησε στον ψυχολογικό τομέα, ανέφερε:"Όταν κερδίζεις την εβδομάδα που ακολουθεί είναι ευκολότερο να δουλέψεις γιατί αν δεν έχεις πάρει το αποτέλεσμα, οι παίκτες νομίζουν ότι δεν είναι καλό μήνυμα".

Εξάλλου ο Εμίλιο Φερέρα μίλησε και για τους Κουμορτζί και Κοντοέ. "Ο Κουμορτζί κάθε σεζόν παίζει καλά. Τον χρειαζόμασταν επιθετικά στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο γιατί έλειπαν οι Ρεκόμπα και Εστογιανόφ και δεν είχαμε πολλές επιλογές. Νομίζω ότι τώρα έχουμε επιλογές σε κάθε θέση. Για την καριέρα και το μέλλον του η καλύτερη του θέση είναι αυτή του αμυντικού μέσου. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες στην Ευρώπη που μπορούν να τρέχουν, να μαρκάρουν, να πασάρουν και να σκοράρουν".

Όσο για τον Κοντοέ, είπε:"Δεν περίμενα τόσο καλή δουλειά στην θέση του κεντρικού αμυντικού από τον Κοντοέ. Όταν ξεκινούσε η σεζόν,στο ρόστερ ήταν για το δεξί άκρο της άμυνας όπως και ο Μανιάτης".

Τέλος ο Εμίλιο Φερέρα έκανε και ένα σχόλιο για την Εθνική Ελλάδας. "Πρέπει να μιλήσουμε με γεγονότα και η Εθνική Ελλάδας είναι 12η (σ.σ τον προηγούμενο μήνα καθώς τώρα έπεσε στην 16η θέση) στην κατάταξη της ΦΙΦΑ. Είναι πολύ καλή θέση.Η χώρα μου, το Βέλγιο είναι 70ο. Πρέπει να είναι χαρούμενοι γι΄αυτή τη θέση γιατί η βαθμολογία της ΦΙΦΑ αφορά όλο τον κόσμο, δεν είναι σαν της ΟΥΕΦΑ. Αυτό που είναι πρόβλημα στην Ελλάδα είναι τα γήπεδα και ίσως χρειαστεί να διοργανώσει ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για να βελτιωθούν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: