ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Κάρλος Καστελιόνε: «Θα τα δώσω όλα»

Ο Αργεντίνος μέσος, ήρθε στην Νέα Σμύρνη και υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα για να πετύχει ο Πανιώνιος τους στόχους του. Ο Κάρλος Καστελιόνε και πλέον και επίσημα παίκτης του Πανιωνίου. Ο Αργεντίνος μέσος θα αγωνίζεται τουλάχιστον για την επόμενη χρονιά με την φανέλα του Ιστορικού, καθώς η διοίκηση ήρθε σε πλήρη συμφωνία, τόσο με τον ίδιο, όσο και με την Αρσεναλ Σαραντί, στην οποία ο παίκτης ήταν αρχηγός.

Ο Καστελιόνε προέρχεται από «γεμάτες» χρονιές, χωρίς τραυματισμούς, κάτι που φάνηκε και στις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες άλλωστε αποδείχθηκε και… ταύρος. Ο ίδιος δέχτηκε να παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη στον «ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΟΣΜΟ», προκειμένου να μάθουν και οι οπαδοί της ομάδας κάποια πράγματα, τόσο για τις σκέψεις του, όσο και για τους στόχους του την επόμενη περίοδο. Αρχικά θέλησε να δώσει μία γενική εικόνα για το πώς φαντάζεται την νέα περίοδο: «Να προσπαθήσουμε να κάνουμε σημαντικά και σπουδαία πράγματα, να παίξουμε καλά και να πετύχουμε πολλά τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο. Ήρθα με προοπτικές εδώ και θέλω να πετύχω πράγματα με την ομάδα».

«Τιμή να πaίξω με τον Ρεκόμπα»

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Άλβαρο Ρεκόμπα, η παρουσία του οποίου στην Πανιώνιο, έχει γίνει γνωστή παγκοσμίως: «Για μένα είναι μεγάλη τιμή και ευχαρίστηση να παίξω στην ίδια ομάδα με τον Ρεκόμπα, μία τόσο μεγάλη προσωπικότητα. Σίγουρα θα έχω να μάθω πολλά από αυτόν τον παίκτη που έχει μεγάλη εμπειρία από τα τόσα χρόνια που παίζει ποδόσφαιρο», είπε ο Καστελιόνε, δείχνοντας τον ενθουσιασμό του που θα είναι συμπαίκτης του «Κινέζου», αλλά και τον μεγάλο σεβασμό που τρέφουν όλοι οι Λατινοαμερικάνοι στην Ουρουγουανό άσο.

Όσο για την θέση στην οποία του αρέσει να αγωνίζεται, είπε: «Μου αρέσει να αγωνίζομαι τόσο ως μεσοεπιθετικός, όσο και ως αμυντικός χαφ». Όπως πάντως άφησε να εννοηθεί είναι πρόθυμος να παίξει όπου του ζητήσει ο προπονητής του, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα. Ο Κάρλος Καστελιόνε, φάνηκε να γνωρίζει πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς είπε: «Ξέρω ότι αγωνίζονται πολλοί συμπατριώτες μου στην Ελλάδα. Επίσης θεωρώ ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο εξελίσσεται συνεχώς και γίνεται όλο και καλύτερο».

Κλείνοντας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον κόσμο, στον οποίο και υποσχέθηκε: «Υπόσχομαι ότι θα τα δώσω όλα και θα κάνω ότι είναι δυνατόν καλύτερο, προκειμένου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: