ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Αποχώρησε ο Κώστας Λούδης

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου αποτελεί ο Κώστας Λούδης. Ο προπονητής που οδήγησε τους «κυανέρυθρους» μια ανάσα από την κατάκτηση του LEN Trophy, αλλά και στην παρθενική παρουσία τους σε τελικό πρωταθλήματος, συναντήθηκε σήμερα με το νέο πρόεδρο του ερασιτέχνη, Γεράσιμο Βεντούρη, ο οποίος του ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους. «Μετά από μακρά πορεία σαν αθλητής και προπονητής του Πανιωνίου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες της ομάδας για την άψογη συνεργασία μας, πράγμα που είχε σαν αποτέλεσμα μέσα στα δύο χρόνια που ήμουν τεχνικός στον Πανιώνιο, να οδηγήσουμε την ομάδα στις κορυφαίες θέσεις της Ελλάδας και της Ευρώπης», τόνισε σε δήλωσή του ο Κώστας Λούδης, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον άμεσο συνεργάτη του, Μιχάλη Λαζαρίδη, τον Ιορδάνη Αποστολίδη, τον Κώστα Τσακίρη και τους φιλάθλους του Πανιωνίου «...για την στήριξη, αλλά και την αναγνώριση προς το πρόσωπό μου, που ουσιαστικά είναι και η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση για έναν άνθρωπο του αθλητισμού».
Ως πιθανότερος αντικαταστάτης του Κώστα Λούδη στον πάγκο των «κυανέρυθρων» προβάλει ο πρώην προπονητής του Εθνικού, Μάκης Βολτυράκης.

Ανακοίνωση "Πανθήρων"

Η ξαφνική λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Λούδη, μας έκανε να νιώσουμε έκπληξη, απορία και λύπη. Φεύγει ένας αθλητής και προπονητής, που χωρίς να είναι γέννημα θρέμα του συλλόγου, αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο, και έχοντας οδηγήσει την ομάδα σε έναν τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Κώστα σ'έυχαριστούμε για όλα μέσα απο την καρδιά μας και ελπίζουμε κάποια στιγμή να ξαναβρεθείς στρατιώτης με τα χρώματα του Ιστορικού.
Σ.Φ ΠΑΝΘΗΡΕΣ 1983

Δεν υπάρχουν σχόλια: