ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Εξαλλοι στον Πανιώνιο με τις φήμες για... Ρονάλντο

Εξαλλοι είναι οι άνθρωποι του Πανιωνίου με την φημολογία που έχει αναπτυχθεί από το βράδυ της Τετάρτης και θέλει τους "κυανέρυθρους" να εξετάζουν την περίπτωση του... Ρονάλντο. Κανένα θέμα δεν υπάρχει με τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Κορίνθιανς και ούτε φαίνεται πως θα υπάρξει στο μέλλον.
Μάλιστα από την διοίκηση του Πανιωνίου, εκφράζουν την δυσφορία τους, για το γεγονός ότι οι φήμες αυτές ξεκίνησαν σε μία ημέρα όπου ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπόσκο Μπάλαμπαν, αλλά και ουσιαστικά προανήγγειλλε την ανανέωση συμβολαίου με τον Φαμπιάν Εστογιανόφ.
Παράλληλα όμως όλα αυτά συμβαίνουν αμέσως μετά την παραχώρηση του Μάκου, αλλά και λίγες ημέρες μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Αλβαρο Ρεκόμπα στην ομάδα. Ανακοίνωση πάντως δεν θα βγει, όπως επίσης ακούστηκε, αλλά μπροστά στον κίνδυνο ο κόσμος του Πανιωνίου να παρασυρθεί από αυτή την φημολογία, αλλά και να θεωρήσουν κάποιοι ότι όλα γίνονται για τα διαρκείας, τα οποία επίσης παρουσιάστηκαν πριν από δύο ημέρες, βγαίνει από την "κυανέρυθρη" ΠΑΕ το ότι τα μέλη της είναι δυσαρεστημένα από αυτές τις φήμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: