ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 2 Μαΐου 2007

Πάλι MVP ο Αρσλάν!

Μπορεί να μην έχει συμπληρώσει ούτε καν δύο μήνες αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Πανιώνιος Forthnet αλλά ο Εντέρ Αρσλάν δείχνει πως έχει κερδίσει τους πάντες στην Ελλάδα. Ετσι, για 2η φορά στις τέσσερις αγωνιστικές που έχει λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α1 ο Εντέρ Αρσλάν αναδείχθηκε MVP (πολυτιμότερος παίκτης) της 26ης αγωνιστικής σύμφωνα με το δημοψήφισμα του ΕΣΑΚΕ ανάμεσα στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Ο Εντέρ Αρσλάν που είχε αναδειχθεί MVP και της 24ης αγωνιστικής, μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, κέρδισε λοιπόν για δεύτερη φορά τον τίτλο του κορυφαίου συγκεντρώνοντας 86 ψήφους για την εμφάνισή του στον αγώνα με το Αιγάλεω όπου πέτυχε 17 πόντους με 2/2 βολές, 3/6 δίποντα, 3/6 τρίποντα και 3 ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί πως όπως και στην 24η αγωνιστική έτσι και στην 26η ψηφίστηκε και ο Στράτος Περπέρογλου που κατέλαβε την 4η θέση πίσω από Ματσιγιάουσκας (Ολυμπιακός) και Πελεκάνο (Πανελλήνιος) με 29 ψήφους.
Ο Αρσλάν εκτός των άλλων έγραψε και ιστορία στο συγκεκριμένο θεσμό του MVP αφού για πρώτη φορά στην ιστορία του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης μεσούσης της περιόδου κερδίζει δύο τίτλους του κορυφαίου μέσα σε τέσσερις αγωνιστικές δράσης!

Πηγή: www.panioniosbc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: