ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 22 Μαΐου 2007

Αισιόδοξος ο Κένεντι Ουίνστον

Την αισιοδοξία του, ότι ο Πανιώνιος μπορεί να ισοφαρίσει την ημιτελική σειρά των πλέι οφ, εναντίον του Παναθηναϊκού, εξέφρασε ο Κένεντι Ουίνστον, δύο μέρες πριν το παιχνίδι του Ελληνικού.
"Παίξαμε πολύ καλά ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Ηταν ένα κλειστό ματς, περισσότερο από όσο περίμενε ο περισσότερος κόσμος κι αυτό αποδεικνύει ότι έχουμε ελπίδες.
Κανείς δεν ήταν απογοητευμένος μετά το πρώτο παιχνίδι γιατί όλοι γνωρίζουν ότι χτυπήσαμε το ματς. Τώρα κοιτάμε την αναμέτρηση της Πέμπτης" τόνισε ο Κένεντι Ούινστον στο επίσημο site της FIBA Europe.
"Έχουμε την αυτοπεποίθηsη και ξέρουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Ο Παναθηναϊκός δεν ανίκητος. Ειδικά αν εμείς παίξουμε όπως ξέρουμε" πρόσθεσε ο Αμερικανός άσος.
"Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε την Πέμπτη γιατί δεν θέλουμε να βρεθούμε στο 0-2 και να κοιτάξουμε τον αποκλεισμό κατάματα" υπογράμμισε.
Για να καταλήξει: "Αν κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό και πάμε στον Παναθηναϊκό θα είναι σίγουρα μια μεγάλη επιτυχία. Θα ήταν η κορυφαία στιγή της σεζόν και μια από τις ιστορικές του συλλόγου. Όλα έιναι πιθανά και μπορούν να συμβούν, απλά εξαρτάται από το πως θα παίξουμε και από το κατά πόσο θα εκμεταλλευτούμε την κατάσταση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: