ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 15 Μαΐου 2007

Πάμε (όλοι) Ευρώπη...

Την αρχή έκανε η γυναικεία ομάδα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας στην παρθενική της εμφάνιση. Ακολούθησε η ομάδα των ανδρών του μπάσκετ με την εξασφάλιση (ήδη) της συμμετοχής στο ULEB Cup με το "κεφάλαιο" Ευρωλίγκα να παραμένει ανοιχτό ενώ την 3η θέση πήρε και η ομάδα ανδρών ουότερ-πόλο! Η κυανέρυθρη ευτυχία για τη σεζόν 2006-2007 ολοκληρώθηκε με την ποδοσφαιρική ομάδα και την κατάκτηση της 5ης θέσης στη Σουπερλίγκα.
Η μεγαλειώδης εμφάνιση και νίκη με 3-1 επί της ΑΕΚ πανηγυρίσθηκε από όλους τους Πανιώνιους φιλάθλους και από την πλευρά της η ΚΑΕ Πανιώνιος Forthnet απέστειλε τα συγχαρητήριά της στη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες της ΠΑΕ Πανιώνιος για την κατάκτηση της 5ης θέσης στο πρωτάθλημα της Σούπερλίγκα και την εξασφάλιση της συμμετοχής στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ της ερχόμενης σεζόν.
Μία σεζόν, αυτή του 2007-2008 κατά την οποία τρεις ομάδες του Πανιωνίου (μπάσκετ ανδρών, μπάσκετ γυναικών, ποδόσφαιρο ανδρών) θα εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα σε ευρωπαικές διοργανώσεις, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Μπράβο σε όλους λοιπόν...
Πηγή: ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ FORTHNET www.panioniosbc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: