ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 8 Μαΐου 2007

Ολοι τη Κυριακή στο γήπεδο!

Η χρονιά που τελειώνει μόνο επιτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί για την ομάδα μας. Βέβαια, με νίκη επί της ΑΕΚ και σε συνδυασμό άλλου αποτελέσματος, ο Πανιώνιος διεκδικεί την έξοδο του στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ της επόμενης περιόδου. Χωρίς η έξοδος στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ να είναι ο αυτοσκοπός της ομάδας στην αρχή της περιόδου, οι παίκτες του Έβαλντ Λίνεν θα δώσουν τα πάντα για την νίκη στον Κυριακάτικο αγώνα.

Ο Έβαλντ Λίνεν και οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Πανιώνιος καλούν όλους τους φιλάθλους του Πανιωνίου να παρευρεθούν στον Κυριακάτικο αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ και να υποστηρίξουν την ομάδα που φέτος μας έδωσε αμέτρητες συγκινήσεις. Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, στο τέλος του αγώνα όλοι θα γίνουμε μία αγκαλιά. Στην Νέα Σμύρνη άλλωστε το ποδόσφαιρο είναι κάθε Κυριακή μία ξεχωριστή γιορτή που όλοι οι φίλαθλοι του Πανιωνίου απολαμβάνουν. Κατά την είσοδο των θεατών στις κερκίδες, η ΠΑΕ Πανιώνιος θα τους μοιράσει σημαίες καθώς επίσης η ΤΙΜ θα προσφέρει πλούσια ποδοσφαιρικά δώρα. Τα εισιτήρια του αγώνα Πανιώνιος - AEK θα τεθούν από την Τετάρτη το πρωί σε κυκλοφορία και οι φίλαθλοι του Πανιωνίου μπορούν να τα προμηθεύονται καθημερινά από την Αίθουσα «Νίκος Πεντζαρόπουλος» (είσοδος από Θύρα ΟΠΑΠ 5-6 ). Το εκδοτήριο θα λειτουργεί καθημερινά 11:00-15:00 & 18:00-21:00 ενώ το Σάββατο από τις 11:00 έως τις 17:00. Την Κυριακή τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από τις 17:00. Η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας είναι απαραίτητη για την αγορά των εισιτηρίων.

Θύρα 2 - 10 ευρώ
Θύρα 3 - 10 ευρώ
Θύρα ΤΙΜ (4) - 20 ευρώ
Θύρα ΟΠΑΠ (5-6) - 35 ευρώ
Θύρα 7 - 20 ευρώ

Οικογενειακό Εισιτήριο

Οι αθλητές του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. και οι οικογένειές τους μπορούν να προμηθευτούν οικογενειακό εισιτήριο το οποίο κοστίζει 5 ευρώ, για τις Θύρες 2 ή 7. Με ένα οικογενειακό εισιτήριο θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο ο πατέρας, η μητέρα και τα παιδιά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθεύονται από τις Γραμματείες των Tμημάτων του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: