ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 4 Μαΐου 2007

Ο Πανιώνιος υποστηρικτής της Ελληνικής ομάδας Αστέγων

Το περιοδικό ΓΑΛΕΡΑ που πήρε την πρωτοβουλία να φτιάξειτ ην Ελληνική ομάδα Αστέγων με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ευχαριστεί τον Πανιώνιο για την αμέριστη συμπαράσταση στην προσπάθεια της ομάδας. Αναφέρει το δελτίο Τύπου: "Ο Πανιώνιος εξακολουθεί να διεκδικεί μια θέση στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ της επόμενης περιόδου, αλλά έχει κατακτήσει ήδη μια θέση στις καρδιές των φίλων και των παικτών της Ελληνικής Ομάδας Αστέγων, η οποία με πρωτοβουλία του περιοδικού ΓΑΛΕΡΑ, δίνει τον δικό της αγώνα και προετοιμάζεται εντατικά ενόψει του Παγκόσμιου Κυπέλλου Αστέγων, που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα του καλοκαιριού στην Κοπεγχάγη.
Το ιστορικό σωματείο ανταποκρίθηκε αμέσως στην έκκληση για την παροχή μέρους του αθλητικού υλικού (φανέλες, μπάλες, φόρμες γυμναστικής κ.ά) που είναι απαραίτητο για το χτίσιμο αυτής της ξεχωριστής ποδοσφαιρικής ομάδας.
Οι άνθρωποι της ΠΑΕ και του ερασιτέχνη Πανιωνίου επιδεικνύουν εμπράκτως, για μια ακόμη φορά, την κοινωνική ευαισθησία που επί δεκαετίες θωρακίζει το ανθρώπινο πρόσωπο του ιστορικού συλλόγου.
Εκπρόσωποι του Πανιωνίου θα δώσουν το παρών στην επόμενη προπόνηση της Ομάδας των Αστέγων, στο γήπεδο του ΡΟΥΦ (Δευτέρα 7 Μαϊου, στις 13.00) για να γνωριστούν από κοντά με τους παίκτες και να παραδώσουν το αθλητικό υλικό.
Ίσως από το σχεδόν αναπόφευκτο scouting, να προκύψουν και κάποιοι από τους μελλοντικούς αστέρες του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου!
Επίσης, με πρόσκληση της ΠΑΕ Πανιώνιος, τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Αστέγων θα έχουν την χαρά να βρίσκονται στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σουπερλίγκα, μεταξύ του Πανιωνίου και της ΑΕΚ (Κυριακή 13 Μαϊου 2007, 7.00 μ.μ.). Ευχαριστούμε θερμώς την ΠΑΕ Πανιώνιος, τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο".

Πηγή: Περιοδικό ΓΑΛΕΡΑ www.galera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: