ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 14 Μαΐου 2007

"Πάνθηρας" και στην Ευρώπη...

Η Νέα Σμύρνη πανηγυρίζει για την επιστροφή του Πανιωνίου μετά από τρία χρόνια στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Το φινάλε στην φετινή σεζόν ήταν τελείως διαφορετικό από πέρυσι, καθώς την περασμένη σεζόν οι "κυανέρυθροι" εξασφάλισαν μετά από καρδιοχτύπια την παραμονή τους, ενώ φέτος η αναμέτρηση με την ΑΕΚ εξελίχθηκε σε φιέστα για την έξοδο στο Κύπελλο UEFA.
Ο Γρηγόρης Μάκος αποτελεί εδώ και χρόνια έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες των Νεοσμυρνιωτών και η συνεισφορά του φέτος για την επιτυχία του Ιστορικού συλλόγου, ήταν ιδιαίτερα σημαντική. Ο 20χρονος άσος μία μέρα μετά τους πανηγυρισμούς στην Νέα Σμύρνη, μίλησε στο SPORT24 και φανερά ικανοποιημένος αναφέρθηκε στην έξοδο του Πανιωνίου στην Ευρώπη αλλά και το μέλλον τόσο της ομάδας του όσο και το δικό του.
"Μυστικό το καλό κλίμα"
Ο διεθνής μέσος αρχικά μίλησε για το μυστικό της επιτυχίας των "κυανέρυθρων" και υποστήριξε ότι το καλό κλίμα στα αποδυτήρια, ήταν μία από τις βασικές αιτίες που η ομάδα είχε αυτή την πορεία. "Το καλό κλίμα στα αποδυτήρια μας βοήθησε κατά πολύ για να έχουμε αυτή την πορεία", τόνισε αρχικά και στην συνέχεια πρόσθεσε: "Η νέα διοίκηση πήρε ένα ρίσκο το περασμένο καλοκαίρι. Η ομάδα χτίστηκε από την αρχή και ήταν καινούργια αλλά όπως αποδείχθηκε το ρίσκο της βγήκε".
"Μεγάλη η συμβολή του Λίνεν"
Ο Γρηγόρης Μάκος δεν θα μπορούσε όμως να μην αναφερθεί και στον Έβαλντ Λίνεν και στάθηκε στην σημαντική συμβολή που είχε και ο Γερμανός τεχνικός για την εικόνα που παρουσίασαν οι Νεοσμυρνιώτες. "Ο προπονητής μας έκανε να ταιριάξουμε και κατά 85-90% αυτό το γεγονός έπαιξε ρόλο για την έξοδο στην Ευρώπη", υπογράμμισε αλλά φρόντισε να σταθεί και συνδρομή όλων όσων εμπλέκονται στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. "Όλοι έχουν σημαντικό μερίδιο. Η διοίκηση πήρε ένα ρίσκο με το χτίσιμο μίας νέας ομάδας και της βγήκε όπως είπα και πριν. Από τον πρόεδρο μέχρι τον υπεύθυνο του γηπέδου όλοι έχουν σημαντικό μερίδιο σε αυτή την επιτυχία. Στον Πανιώνιο δεν αρμόζει να παλεύει για την σωτηρία του". "Βαθμούς για την Ελλάδα"
Πλέον οι υποχρεώσεις του Πανιωνίου θα είναι αυξημένες την επόμενη σεζόν και η ομάδα του Έβαλντ Λίνεν καλείται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Κύπελλο UEFA. Ο Γρηγόρης Μάκος θεώρησε ότι οι "κυανέρυθροι" είναι σε θέση να έχουν μία καλή πορεία στην Ευρώπη και να προσφέρουν πολύτιμους βαθμούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. "Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μία καλή πορεία, όπως και ο Παναθηναϊκός, ο Άρης και η Λάρισα. Μην ξεχνάμε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από βαθμούς αφού θα έχουμε λιγότερες ομάδες στην Ευρώπη την μεθεπόμενη περίοδο. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να μαζέψουμε βαθμούς για την Ελλάδα", είπε πιο χαρακτηριστικά.
"Χαρούμενος στον Πανιώνιο"
Ο 20χρονος άσος αποτελεί μία από τις ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου για το μέλλον και το όνομα του έχει "παρελάσει" σε σενάρια για μετεγγραφή σε κάποια από τις "μεγάλες" ομάδες του κέντρου. Ο ίδιος μιλώντας για το μέλλον του, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την παρουσία του στον Πανιώνιο, λέγοντας: "Ακόμη είναι πολύ νωρίς. Θέλω να ηρεμήσω. Στην ομάδα είμαι μιά χαρά. Έχω συμβόλαιο και δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμένα. Είτε μείνω, είτε φύγω δεν θα με βλάψει αλλά όπως προανέφερα είμαι ικανοποιημένος στον Πανιώνιο".
"Ευχαριστώ στον κόσμο"
Ο κόσμος του Πανιωνίου έδωσε βροντερό "παρών" στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και την Κυριακή δημιούργησε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα. Ο Γρηγόρης Μάκος έσπευσε να τον ευχαριστήσει για την παρουσία του και ζήτησε να βρίσκεται πάντα στο πλευρό της ομάδας. "Η χθεσινή παρουσία ήταν ρεκόρ. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του και θέλουμε πάντα να είναι έτσι", τόνισε και υποσχέθηκε για την επόμενη χρονιά. "Στόχος μας είναι να παίξουμε ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο την επόμενη χρονιά και θέλουμε τον κόσμο να είναι κοντά μας".

Πηγή: www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: