ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2006

"Λαγό": "Αλλαξε σελίδα ο "Αιώνιος"

Ένα από τα αγαπημένα παιδιά της Πλατείας, φιλοξένησε το "daynews.gr". Το όνομα αυτού, Ανδρέας Λαγωνικάκης! Από τον Πανιώνιο ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα, στον Πανιώνιο την ολοκλήρωσε. "Κυανέρυθρο" το αίμα του, αν και πέρασε ενδιάμεσα από Παναθηναϊκό και Ραπίντ Βιέννης. Ο Ανδρέας Λαγωνικάκης λοιπόν μιλά στο "daynews.gr" για τον σημερινό Πανιώνιο ενώ στέλνει μήνυμα στον κόσμο της αγαπημένης του ομάδας. Και φυσικά δηλώνει ότι θα είναι πάντα έτοιμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Πανιωνίου, όταν του ζητηθεί και για οποιοδήποτε πόστο. Αρκεί να έχει να κάνει φυσικά με το ποδόσφαιρο…
Ανδρέα, πως βλέπεις τη νέα προσπάθεια που γίνεται φέτος στον Πανιώνιο; "Πάρα πολύ καλή. Ο Πανιώνιος ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Γίνεται πιο οργανωτικός και η νέα διοίκηση είναι έτοιμη να τον κάνει πολύ μεγάλο, όπως του αρμόζει, με κινήσεις όπως η κατασκευή του νέου του γηπέδου".

·Αγωνιστικά, περίμενες κάτι καλύτερο από αυτό που αποτυπώνεται στον βαθμολογικό πίνακα;

"Ο Πανιώνιος έχει μια νέα διοίκηση που έφερε έναν σπουδαίο προπονητή, τον Έβαλντ Λίνεν. Έχει αξιόλογο υλικό και κατά τη γνώμη μου, δικαιούταν να έχει τουλάχιστον τέσσερις πόντους περισσότερους άρα να είναι ψηλότερα στη βαθμολογία. Αυτή η νέα ομάδα, χρειάζεται χρόνο και τύχη. Δεν την είχε την τύχη. Ο κόσμος του όμως έχει καταλάβει απόλυτα ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του Πανιωνίου. Επιστρέφει σιγά-σιγά στο γήπεδο και στηρίζει απόλυτα τη νέα προσπάθεια".

·Βλέπουμε ότι εν αντιθέσει με τα προηγούμενα χρόνια που έπαιζες εσύ στον Πανιώνιο και υπήρχε η πίεση για να βγείτε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, φέτος δεν είναι αυτοσκοπός, κάτι τέτοιο. Γιατί συμβαίνει αυτό κατά τη γνώμη σου;

"Πολύ απλά επειδή η διοίκηση δε θέλει να κοροϊδέψει τον κόσμο! Έχουν γίνει τόσες αλλαγές, είναι τόσο νέα η ομάδα που θα ήταν κοροϊδία αν έλεγε στον κόσμο ότι πάει για να βγει Ευρώπη. Το εκτιμά αυτό ο κόσμος, ξέρει πως θα γίνουν λάθη αλλά κάνει υπομονή. Γιατί; Επειδή βλέπει ότι ο Πανιώνιος έχει αλλάξει – επιτέλους – σελίδα".

·Τι μήνυμα στέλνεις στους φίλους του Πανιωνίου μέσω του "daynews.gr";

"Να περάσουν καλές γιορτές, να έχουν υγεία και να συνεχίσουν να κάνουν υπομονή και στηρίζουν την προσπάθεια της νέας διοίκησης".

·Υπάρχει περίπτωση να σε ξαναδούμε στην Νεοσμυρνιώτικη οικογένεια, αν και εφόσον σου ζητηθεί στο άμεσο μέλλον;

"Τιμή μου θα είναι. Εγώ θα είμαι πάντα εδώ για τον Πανιώνιο. Αρκεί να μου ζητηθεί κάτι που να έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο".

Από το site www.daynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: