ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2006

Κ. Τσακίρης: "Μπορεί να φύγουν κάποιοι παίκτες, αλλά δεν θα είναι βασικοί"

Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης έβαλε «φρένο» στις ενδιαφερόμενες ομάδες για Σπυρόπουλο και Μάκο (σ.σ. βέβαια δεν είπε ονόματα παικτών, αλλά είναι κατανοητό ότι τους εννοεί). Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Πανιώνιος, μίλησε στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6, τονίζοντας για το θέμα: «Το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων για παίκτες του Πανιωνίου δεν είναι τόσο μεγάλο, όπως εκτιμά ο Τύπος. Μόνο μιας ομάδας με πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος της και μου εκδήλωσε ενδιαφέρον για δύο παίκτες που γράφει και ο Τύπος, Δεν μπορώ να πω ανοιχτά τα ονόματα των παικτών, αν και τους ίδιους τους ενημερώσαμε, για να μην δημιουργούνται κιόλας παρεξηγήσεις. Όπως όμως είχαμε επισημάνει στις προγραμματικές μας δηλώσεις, την παρούσα φάση επιθυμούμε να δημιουργήσουμε το βασικό κορμό της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια. Από την στιγμή που το ενδιαφέρον αυτών των ομάδων εστιαζόταν σε μονάδες αυτού του κορμού, δεν θα ήταν δυνατό να μπούμε σε παραπάνω λεπτομέρειες στις συζητήσεις. Και αυτό δεν το λέμε για να ανεβάσουμε την «τιμή» ενός παίκτη. Άλλωστε η ομάδα μας βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Δεν μας συνέφερε μια τέτοια κίνηση σε αυτή την βαθμολογική κατάσταση που βρισκόμαστε. Μπορεί να φύγουν κάποιοι παίκτες, αλλά δεν θα είναι βασικοί».
Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην μεταγραφική ενίσχυση του Πανιωνίου: «Όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου, είναι αλήθεια ότι προσπαθούμε να κάνουμε κάποιες κινήσεις. Βεβαίως η ελληνική αγορά είναι κατά κάποιο τρόπο ‘κλειστή’, αν και όσο την μαθαίνει ο προπονητής μας, κ. Λίνεν θα κάνουμε ανοίγματα και προς αυτήν. Πάντως η φιλοσοφία μας για τους νέους παίκτες έχει περάσει προς τα «έξω» και γι αυτό ένας νεαρός ποδοσφαιριστής γνωρίζει ότι ο Πανιώνιος είναι μια καλή επιλογή για το μέλλον του».
Τέλος, ο Τσακίρης έκανε και έναν μίνι απολογισμό για την μέχρι τώρα παρουσία των «κυανέρυθρων» στο πρωτάθλημα: « Όποιος βλέπει πέρα από τα αποτελέσματα, καταλαβαίνει ότι ο Πανιώνιος έχει καλή ομάδα. Έχει το χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας παικτών μαζί με το Αιγάλεω. Είχαμε ατυχίες σε μερικά παιχνίδια, καθώς έχουμε χάσει τρία παιχνίδια σε 93’ ή σε κάποια άλλα ματς δεν καταφέρναμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονταν. Είμαστε μια ομάδα που θα μπορούσε να έχει περισσότερους βαθμούς, σε ένα πρωτάθλημα που τα πάντα είναι ρευστά».


Πηγή: www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: