ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2006

"Κυανέρυθρο" ναυάγιο και στο κύπελλο

Εκτός κυπέλλου έμεινε ο Πανιώνιος, καθώς ηττήθηκε 1-0 από την Σκόντα Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη. Μπορεί η νίκη της Θρακικής ομάδας να σημειώθηκε με αμφισβητούμενο πέναλτι, όμως η ομάδα μας για δεύτερο συνεχόμενο ματς έδειξε "κακό" αγωνιστικό πρόσωπο, προβληματίζοντας τους "κυανέρυθρους" φιλάθλους. Για ένα ακόμη ματς εμφανίστηκαν παίκτες χωρίς πάθος, χωρίς "τσαμπουκά" με αποτέλεσμα να ακουστούν έντονες αποδοκιμασίες. Η συντριπτική πλειοψηφία των φίλων και οπαδών του Πανιωνίου στηρίζει την προσπάθεια του Κώστα Τσακίρη και του Εβαλντ Λίνεν. Ομως αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί "λευκή" επιταγή. "Στήριξη" δεν σημαίνει ότι πρέπει να δεχόμαστε εμφανίσεις όπως αυτές με ΑΕΚ και Ξάνθη (για το κύπελλο...). Η θλιβερή εικόνα των άδειων κερκίδων (στο ματς με την Ξάνθη "κόπηκαν" μόλις 986 εισιτήρια...) αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για την δυσπιστία των "κυανέρυθρων" φιλάθλων. Η διακοπή του πρωταθλήματος αποτελεί ευκαιρία για την διοίκηση και τον προπονητή να προχωρήσουν στις ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ μεταγραφικές κινήσεις για την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας μας.

2 σχόλια:

MICHAEL VARDALAS είπε...

ΦΙΛΕ ΜΑΚΗ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΙΧΑΛΗ ΕΙΜΑΙ 35 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΤΟ SITE ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.
ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΗΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΩ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΙΝΕΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ? ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ. ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ? ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ ΘΑ ΣΥΜΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΜΑΣ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.

Greg είπε...

Έχασε αλλά εξέθεσε τον Λεμονή που δεν μπορούσε να διακιολογήσει τα αδικαιολόγητα...