ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Ο Γιώργος Τζαβέλας στο NovaSport FM 94,6

Ο Γιώργος Τζαβέλας μίλησε στον NovaΣΠΟΡ fm 94,6 και τόνισε πως ο Πανιώνιος είναι ομάδα και όχι μόνο οι Εστογιανόφ και Ρεκόμπα: «Σίγουρα είναι καλοί ποδοσφαιριστές, τους περιμένουμε να γυρίσουν, αλλά ο Πανιώνιος είναι ομάδα». Για τις δύο συνεχόμενες νίκες, με Ατρόμητο και Ηρακλή, είπε: «Μας έλειπε η ψυχολογία και τη βρήκαμε στο προηγούμενο ματς με τον Ατρόμητο, κάτι που φάνηκε χθες».

Για τη «μάχη» της κορυφής, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, δήλωσε: «Νομίζω πως και οι δύο είναι πάρα πολύ καλοί. Λογικά θα ξεφύγουν. Έκπληξη η Καβάλα, ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα».

Αναλυτικά τι δήλωσε ο παίκτης των ''κυανέρυθρων'' για:

- το χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με τον Ηρακλή και την μέχρι τώρα πορεία του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα.

«Από την αρχή της χρονιάς έχουμε δηλώσει ότι είμαστε καινούργια ομάδα και θέλουμε πίστωση χρόνου. Νομίζω ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι βελτιωνόμαστε και σιγά-σιγά βρίσκουμε τον δρόμο μας. Πέρυσι κάναμε ένα λάθος, γιατί βάλαμε από την αρχή υψηλούς στόχους, μιλώντας για τρίτη και τέταρτη θέση και αυτό μας έκανε κακό. Φέτος κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για έξοδο στην Ευρώπη και άλλα τέτοια. Στην αρχή και με δεδομένο ότι στην ομάδα είχαμε καινούργια πρόσωπα, υπήρχε πίεση γιατί δεν είχαμε τα θετικά αποτελέσματα και ήταν δύσκολο να προσαρμοστούν κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Νομίζω ότι το μόνο που μας έλειπε ήταν η ψυχολογία. Την έχουμε βρει πλέον και αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο. Αυτή η νίκη μας απελευθέρωσε και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ηρακλή, ακόμη και με δέκα παίκτες λειτουργήσαμε σωστά αμυντικά και αυτό φάνηκε. Δυστυχώς «χάσαμε» τον Μανιάτη που αποβλήθηκε και θα είναι άλλη μια σημαντική απώλεια. Όλα τα παιδιά που παίζουν κάθε εβδομάδα ανταποκρίνονται και δεν νομίζω ότι ο Πανιώνιος είναι μόνο ο Εστογιανόφ και ο Ρεκόμπα. Σαφώς και οι δύο είναι καλοί ποδοσφαιριστές, τους θέλουμε στην ομάδα, αλλά δεν νομίζω ότι οι συμπαίκτες μου υστερούν σε κάτι».

- τις εντυπώσεις του από το πρωτάθλημα μέχρι τώρα:

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ καλές ομάδες και νομίζω ότι θα ξεφύγουν κι άλλο. Από εκεί και πέρα, μου αρέσουν κάποιες άλλες, οι οποίες μπορούν να κάνουν την έκπληξη φέτος, όπως η Νέα Καβάλα, που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Εφόσον, λοιπόν, οι ομάδες που ανέβηκαν φέτος από την Β’ Εθνική, έχουν ανεβάσει τον πήχη, νομίζω ότι το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: