ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Ανακοίνωση ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ

Αναφορικά με τις δηλώσεις κάποιου Γάλλου ποδοσφαιριστή ονόματι Ζερόμ Αλόνσο, στις οποίες αναφέρει ότι ο Πανιώνιος του είχε κάνει πρόταση, αλλά εκείνος την απέρριψε, ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ δηλώνει:

Νομίζαμε ότι ο βαρόνος Μυνχάουζεν ήταν Γερμανικής καταγωγής. Με έκπληξη μας σήμερα διαπιστώσαμε ότι μάλλον έχει συγγενείς και στη Γαλλία, αφού δεν μπορούμε να εξηγήσουμε αλλιώς τα όσα δήλωσε ο εν λόγω ποδοσφαιριστής σε ΜΜΕ της χώρας του.

Ο Πανιώνιος ουδέποτε έκανε πρόταση στον κύριο αυτό. Αν για κάποιους λόγους εσωτερικής κατανάλωσης στη χώρα του, θέλει να διαφημίσει τον εαυτό του, ας το πράξει αφήνοντας τον Πανιώνιο έξω από τα παιχνίδια του. Την επόμενη φορά δεν θα αρκεστούμε σε απλές ανακοινώσεις.

Σε ότι αφορά την μεταφορά της είδησης από εγχώρια ΜΜΕ, θα γίνουμε κουραστικοί να επαναλάβουμε ότι τη σημερινή εποχή, που η επικοινωνία δεν γίνεται με ταχυδρομικά περιστέρια, είναι νομίζουμε πολύ εύκολο και πολύ δεοντολογικό, πριν αφιερωθούν δισέλιδα για ένα θέμα, να υπάρχει κάποια διασταύρωση και να φιλοξενείται η αντίθετη άποψη...

Τέλος να επισημάνουμε, ότι όλα τα παραπάνω ισχύουν και για παρόμοιας ηλικίας Έλληνα ποδοσφαιριστή, στον οποίο είχε γίνει δήθεν «πρόταση» από τον Πανιώνιο στο πρόσφατο παρελθόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: