ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2009

Χωρίς κόσμο, δυστυχώς, στο ΟΑΚΑ

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, ότι παρά την αυξημένη ζήτηση που υπάρχει, δεν πρόκειται να προμηθευτεί εισιτήρια για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει την Κυριακή 1/11/2009 στο ΟΑΚΑ.Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ δεν ζήτησε εισιτήρια, επειδή δεν προτίθεται να δώσει στο Β’ γύρο εισιτήρια σε φιλάθλους του πρώην ΠΟΚ (ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ).

Η επιλογή μας αυτή γίνεται λόγω της αύξησης των φετινών εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και της μαθητικής κερκίδας στην οποία δίνουμε ιδιαίτερο βάρος, θέλοντας να δημιουργήσουμε τους αυριανούς φιλάθλους του Ιστορικού. Λόγω λοιπόν της διαρρύθμισης του πεπαλαιωμένου πλέον γηπέδου μας, οι φιλοξενούμενοι οπαδοί κάθονται ανάμεσα στην μαθητική κερκίδα και στους κατόχους διαρκείας.

Είναι απόφαση μας να δίνουμε εισιτήρια μόνο σε ομάδες που εμείς επιλέγουμε, για να μην δημιουργηθούν προβλήματα τόσο από τους φιλοξενούμενους, όσο και από τους δικούς μας φιλάθλους.

Κατανοούμε τόσο τους «Πάνθηρες», όσο και όλους τους φιλάθλους μας οι οποίοι θέλουν να δώσουν δυναμικό παρών και να ενισχύσουν την αγαπημένη τους ομάδας, αλλά τους ζητάμε παράλληλα να καταλάβουν ότι προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια των παιδιών και των οικογενειών τους στη μαθητική κερκίδα και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: