ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

"Τράβηγμα" ο Εστογιανόφ

Η ομάδα του Πανιωνίου προπονήθηκε στο «Απήλιον» σήμερα το μεσημέρι και εν συνεχεία αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη, εν όψει του αγώνα με τον Ηρακλή (Κυριακή 18/10/2009, 7 μ.μ.). Ο Εμίλιο Φερρέρα και το προπονητικό τημ, βρέθηκαν προ μίας απρόσμενης εξέλιξης, αφού εκτός από τον ήδη τραυματία Ρεκόμπα, παρουσιάστηκε πρόβλημα την τελευταία στιγμή με τον Εστογιάνοφ, ο οποίος εξετάσθηκε και διαπιστώθηκε τράβηγμα στο δεξί προσαγωγό. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα και όπως είναι φυσικό κρίθηκε πως είναι καλύτερα να μείνει εκτός αποστολής. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης και οι Ανδριόλας (άρρωστος με ίωση), Λάτκα, Κούρντι και Λουκίνας.
Η αποστολή του Πανιωνίου αποτελείται από τους: Μπέλιτς, Μπεθέρα, Μανιάτης, Γουέλιγκτον, Σμόγιε, Τζαβέλα, Κοντοέ, Σιόβα, Όμο, Νικολάου, Καστελιόνε, Κουμορτζί, Κούκετς, Γουνδουλάκη, Αναστασόπουλο, Κοντοχρήστο, Σκούφαλη, Σίμωση, Ριέρα, Μπάλαμπαν.
* Ο Πανιώνιος έχει στη διάθεση του πεντακόσια (500) εισιτήρια για τη Θύρα 1, στο πέταλο, του Καυτατζογλείου Σταδίου για τον αγώνα τα οποία διατίθενται σήμερα Σάββατο από τον σύνδεσμο φιλάθλων Πάνθηρες και αύριο Κυριακή έξω από τη Θύρα 1 του γηπέδου, από τις 17.00 έως την έναρξη του αγώνα.

* Ο αγώνας θα καλυφθεί από το panionios.gr και αμέσως μετά τη λήξη του θα υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ το οποίο θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: