ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Συνέντευξη Εμίλιο Φερέρα

Διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να μην έχει καλές σχέσεις με τον Φαμπιάν Εστογιανόφ, ο τεχνικός του Πανιωνίου, Εμίλιο Φερέρα. Ο Βέλγος τεχνικός σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε την Παρασκευή μίλησε μόνο για νίκη στο σαββατιάτικο ματς κόντρα στον ΠΑΣ, ενώ τόνισε πως θέλει να συνεχίσει η ομάδα τα καλά αποτελέσματα.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο τεχνικός του Πανιωνίου:

Για τις φήμες που τον θέλουν να «είναι στα μαχαίρια» με τον Φαμπιάν Εστογιανόφ

«Μου είπαν για πρόβλημα μεταξύ εμένα και του Εστογιανόφ. Δεν είναι αλήθεια. Έχω καλή σχέση με τον Εστογιανόφ και αυτός μαζί μου. Είναι καιρός αν όχι να ξεκινήσει, να είναι μαζί μας. Έχουμε τρία παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα και χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες»

-Για το αν θα είναι βασικός ο Εστογιανόφ στο προσεχές ματς με τον ΠΑΣ

«Όχι δεν νομίζω να ξεκινήσει. Πριν από 2-3 εβδομάδες δεν ήταν έτοιμος ψυχολογικά αλλά μέρα με τη μέρα βλέπω βελτίωση. Ο Εστογιανόφ σκέφτεται το ίδιο με μένα για το πότε θα είναι έτοιμος».

-Για την ετοιμότητα του Αλβάρο Ρεκόμπα

«Πρέπει να περιμένουμε πότε θα είναι έτοιμο το σώμα του. Μετά πρέπει να αναλύσουμε την κατάσταση και γιατί κάθε φορά μετά από 3-4 εβδομάδες έχει τραυματισμό γιατί δεν είναι καλό για τον ίδιο, την ομάδα, τον Πανιώνιο. Πρέπει να μιλήσω με το ιατρικό τιμ για να τον βοηθήσουμε ώστε να μην έχει τραυματισμό καθώς 3-4 εβδομάδες. Ο κάθε παίκτης στο ρόστερ είναι σημαντικός για τον Πανιώνιο. Αν δεν είναι έτοιμος για παράδειγμα ο Καστελιόνε ή ο Ριέρα δεν είναι καλό για την ομάδα».

-Για το πλεονέκτημα που τους δίνει η έδρα

«Θέλουμε τη νίκη όπως και τα Γιάννενα. Η ομάδα που θα κερδίσει αυτό το παιχνίδι θα έχει σημαντική άνοδο στην βαθμολογία. Έχουμε πλεονέκτημα γιατί παίζουμε στην έδρα μας. Δεν μιλάω για τις δύο προηγούμενες νίκες. Όταν θέλεις να είσαι στις 7-8 πρώτες θέσεις πρέπει να είσαι δυνατός στην έδρα σου και για να γίνει αυτό χρειάζεσαι τη στήριξη των φιλάθλων σου. Έχουμε αυτοπεποίθηση γιατί παίζουμε στην έδρα μας. Απέναντι μας είναι μία καλή ομάδα που έχει καλά αποτελέσματα».

-Για τις αλλαγές που ετοιμάζει στην βασική ενδεκάδα

«Ο Κοντοές θα είναι δεξί μπακ αντί του Μανιάτη που είναι τιμωρημένος. Για το κέντρο της άμυνας υποψήφιοι είναι οι Σμόγιε, Λάτκα, Σιόβας. Έχω 24 ώρες να αποφασίσω».

-Για τα σχόλια που έκανε ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιώργος Παράσχος, σχετικά με τον Κουμορτζί

«Δεν σχολιάζω ποτέ όσα λέει ο αντίπαλος προπονητής. Καλύτερα να το πει πάντως στους παίκτες του και όχι τον Τύπο».

-Για την βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας του Πανιωνίου

«Θα μείνουμε σε αυτό τον στόχο όλη τη σεζόν. Έχουμε 4-5 παίκτες στην ομάδα, δηλαδή το 50%. Η Ρεάλ για παράδειγμα με 5-6 νέους παίκτες είδατε τι πρόβλημα έχει στην άμυνα. Δεν είμαστε ακόμα τέλεια στην άμυνα. Πρέπει να δουλεύουμε κάθε εβδομάδα».

-Για την αποτελεσματικότητα στην επίθεση

«Είμαι ικανοποιημένος γιατί τις τελευταίες εβδομάδες σκοράρουμε συνέχεια και πετυχαίνουν γκολ επιθετικοί, μέσοι και αμυντικοί».

-Για την ψυχολογία του Μπάλαμπαν μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ηρακλή

«Πιστεύω ότι αν δεν σκόραρε και κερδίζαμε πάλι δεν θα ήταν πρόβλημα. Υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια και θα δείτε ότι ο καθένας θα είναι χαρούμενος μαζί του. Αν δεν σκοράρει ο επιθετικός δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός. Όπως ο Ριέρα που δεν θα πετύχει 15 γκολ σε μία σεζόν αλλά βοηθάει πολύ την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: