ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Μπράβο παιδιά...





Ο Πανιώνιος νίκησε Ηρακλή και Λαμπρόπουλο στο Καυτατζόγλειο! Με γκολάρες του Μπάλαμπαν (δημιουργία Ριέρα) και του Μανιάτη ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ έφυγε νικητής από τη Θεσσαλονίκη. Με μια παληκαρίσια εμφάνιση οι παίκτες του Εμίλιο Φερέρα κατάφεραν να νικήσουν έναν διαιτητή ο οποίος δεν μας έδωσε καθαρό πενάλτι, ενώ απέβαλε εντελώς άδικα τον Γιάννη Μανιάτη. Ελπίζω ότι η ΠΑΕ θα κάνει ένσταση για την αποβολή και τη χρήση του βίντεο θα αποδειχεθί το λάθος του Λαμπρόπουλου και δεν θα μετρήσουν οι κάρτες του Μανιάτη. Μπράβο στους παίκτες, μπράβο στον προπονητή και ένα μεγάλο μπράβο στους Πανιώνιους που βρέθηκαν και στο Καυτατζόγλειο. Συνεχίζουμε...

Πανιώνιος:
Μπέλιτς, Μανιάτης, Όμο, Ριέρα (82' Σίμωσης), Μπάλαμπαν (69' Σιώβας), Καστελιόνε (90+ Σμογιέ), Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Κοντόες, Νικολάου, Τζαβέλας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εμίλιο Φερέρα:
"Πρώτα από όλα είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα και την δουλειά της ομάδας. Ξέραμε πριν το παιχνίδι ότι δεν θα ήταν εύκολο στην έδρα του Ηρακλή να πάρουμε βαθμό και να παίξουμε καλό παιχνίδι αλλά τα καταφέραμε και τα δύο.

Στο τελευταίο παιχνίδι του Ηρακλή με την Λάρισα ήταν πολύ καλό για τον Ηρακλή και με πολλές ευκαιρίες οπότε ξέραμε ότι θα ήταν επιτυχία για μας να πάρουμε έναν ή τρεις βαθμούς. Δουλέψαμε στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού και ήταν πολύ δύσκολο για τον Ηρακλή να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Για να κερδίσεις εδώ πρέπει να έχεις καλούς παίκτες και με καλή ψυχολογία διαφορετικά δεν παίρνεις βαθμό εδώ. Για αυτό και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες από τον τερματοφύλακα μέχρι τον τελευταίο παίκτη.

Ο Μανιάτης ωστόσο απέδειξε ότι είναι μεγάλος αρχηγός με το δεύτερο γκολ που σημείωσε ενώ δεν νομίζω ότι κάποια από τις δύο κίτρινες κάρτες που αντίκρισε ήταν σωστή"
.

Υ.Γ. Λυπάμαι πολύ που η ομάδα χάλασε τα σχέδια ορισμένων που ετοίμαζαν... άρθρα, κείμενα και...post για τον πιθανό υποβιβασμό της. Ετσι Πανιωνάρα μου... Πάντα τέτοια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: