ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 20 Μαΐου 2008

Λίνεν: «Όλα για το UEFA»

Ουδόλως αδιαφορεί για το Κύπελλο Ιντερτότο ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» μπορούν να διεκδικήσουν μία θέση στο Κύπελλο UEFA, αρκεί να ξεπεράσουν πρώτα το εμπόδιο που θα τους προκύψει από τη Σερβία (μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος η Μπόρατς έχει το προβάδισμα και ακολουθούν η Νάπρεντακ με την Τσουκαρίτσκι) και εν συνεχεία τη Νάπολι.
Ο Έβαλντ Λίνεν δηλώνει στη «SportDay» πως θα προετοιμάσει την ομάδα του όσο καλύτερα γίνεται για αυτή την ευκαιρία. «Δεν μπορούμε να σκεφθούμε από τώρα τη Νάπολι. Ακόμη δεν είμαστε σίγουροι ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Ιντερτότο. Θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραμελήσουμε τα υπόλοιπα», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Δεν μοχθήσαμε μια ολόκληρη σεζόν για να τερματίσουμε πέμπτοι και να πούμε τώρα ότι θα δούμε τα συγκεκριμένα παιχνίδια σαν φιλικά. Θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να κριθούμε πετυχημένοι και να μπούμε στο Κύπελλο UEFA».
Αναφερόμενος στα δύο πρώτα αποκτήματα της ομάδας του, τους Γιώργο Μπάρκογλου και Δημήτρη Κοιλιάρα, είπε: «Είναι δύο παίκτες που θα μας βοηθήσουν για να γίνουμε πιο επικίνδυνοι στον επιθετικό τομέα. Ο Μπάρκογλου είναι ένας μοντέρνος παίκτης, ο οποίος μπορεί να φέρει κινδύνους είτε απ' έξω είτε μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Ο Κοιλιάρας είναι από τα καλύτερα ταλέντα. Γρήγορος, ικανός να ντριμπλάρει, να μοιράσει ασίστ και να σκοράρει».

Πηγή: Εφημερίδα SportDay, www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: