ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 12 Μαΐου 2008

Δηλώσεις Μανόλη Σκούφαλη, Εβαλντ Λίνεν

Ο Μανώλης Σκούφαλης ήταν αναμφίβολα το πρόσωπο της χθεσινής αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ, όχι τόσο για το τέρμα που σημείωσε στον επιπλέον χρόνο των καθυστερήσεων, αλλά κυρίως για την εν γένει παρουσία του καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Ο μέσος των «κυανέρυθρων» έκανε λόγο για δίκαιο αποτέλεσμα και καλή εμφάνιση της ομάδας του, καθώς μπορεί για τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης να ήταν ένα παιχνίδι άνευ αγωνιστικής σημασίας, όμως η αξιοπρέπεια των ποδοσφαιριστών και η ιστορία του συλλόγου αποτέλεσαν «κινητήριο δύναμη».

«Γιατί να μην το άξιζε; Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά από ατομικά λάθη δεχθήκαμε δύο τέρματα. Στο δεύτερο κλείσαμε την ΑΕΚ και το γκολ ήρθε τελικά, έστω στο 90'. Παίξαμε για την αξιοπρέπειά μας και τον Πανιώνιο. Φύγαμε με έναν πολύ καλό βαθμό από το τελευταίο παιχνίδι που δώσαμε στην έδρα μας. Δεν νομίζω ότι δεν πήγε κάτι καλά. Κάποια λάθη στην άμυνα απλώς μας κόστισαν. Την επόμενη σεζόν θα τα δουλέψουμε και θα τα διορθώσουμε. Γι' αυτό γίνονται τα λάθη, για να τα διορθώνεις», δήλωσε σχετικά ο 29χρονος άσος.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ομάδας, Έβαλντ Λίνεν, τα έβαλε με την επιπολαιότητα που επέδειξαν οι παίκτες του, με αποτέλεσμα να υποπέσουν σε αρκετά χαζά, όπως τα χαρακτήρισε, λάθη. Ο Γερμανός τεχνικός χαρακτήρισε καλύτερη την ομάδα του, τόνισε πως άξιζε την νίκη, αλλά στο τέλος αναγνώρισε ότι η τύχη ήταν με το μέρος της ομάδας του. «Ήμασταν τυχεροί στο τέλος γιατί ισοφαρίσαμε στο τελευταίο λεπτό, αλλά δικαιούμασταν τη νίκη και όχι την ισοπαλία. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά και ήμασταν δυνατοί. Επιθετικά κάναμε ευκαιρίες. Είχαμε καλή κυκλοφορία και καταφέραμε να σταματήσουμε τις επιθέσεις της ΑΕΚ. Είχαμε τρομερές ευκαιρίες από τον Τζεμπούρ, που βγήκε τετ α τετ, την κεφαλιά του Σκούφαλη, τη φάση με τον Βάγκνερ και την κεφαλιά του Χετεμάι στο δοκάρι.

Δικαιούμασταν τρία-τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Όμως η ΑΕΚ στηρίζεται στην επίθεσή της. Ήμασταν επιπόλαιοι στην άμυνα. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος δεν χρειάζεται πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Ηταν δώρα, όμως, τα γκολ που πέτυχε. Στο πρώτο γκολ είχαν την μπάλα οι δύο αμυντικοί, αλλά δεν πήραν απόφαση τι θα την κάνουν. Και έτσι καταλογίστηκε το πέναλτι. Δεν ξέρω αν ήταν παράβαση, αλλά ο διαιτητής το έδωσε. Ηταν γελοία τα λάθη που κάναμε. Δεν μαρκάραμε σωστά στο δεύτερο γκολ. Είχαν χώρο δύο μέτρα ο Μπλάνκο και ο Λυμπερόπουλος, οι οποίοι είναι δύο από τους καλύτερους επιθετικούς του πρωταθλήματος. Ημουν εξοργισμένος επειδή όλα αυτά χάλασαν το υπέροχο πρώτο μας ημίχρονο. Στο δεύτερο δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά ήταν αυτονόητο ότι η ΑΕΚ θα έκλεινε τους χώρους.

Είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Ήμασταν ανοικτοί και σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ δώσαμε χώρο. Ρισκάραμε, βάλαμε κι άλλους επιθετικούς. Είχαμε κι άλλες ευκαιρίες όπως αυτή με το σουτ του Βάγκνερ που βρέθηκε ο Τζεμπούρ αλλά δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι. Στο τέλος, πάντως, σταθήκαμε τυχεροί
», ήταν τα λόγια του Έβαλντ Λίνεν.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: