ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 23 Μαΐου 2008

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Τρία χρόνια μετά την τελευταία συνάντησή τους στα πλέι-οφ της Α1, Πανιώνιος On Telecoms και Μαρούσι θα τεθούν ξανά αντιμέτωποι στη σειρά των μικρών τελικών, όπως και τη σεζόν 2004-2005.Τότε, οι κυανέρυθροι, στην καλύτερη πορεία τους την τελευταία εικοσαετία, είχαν επικρατήσει με 3-1 νίκες (μη έχοντας μάλιστα το πλεονέκτημα της έδρας), κατέκτησαν την 3η θέση της βαθμολογίας, κάτι όμως που δεν έφτανε για να δώσει το "εισιτήριο" για την Ευρωλίγκα αφού τότε, πίσω από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που έπαιξαν στους τελικούς, η ΑΕΚ είχε εγγυημένο συμβόλαιο με την ULEB.

Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν για το μονάκριβο τρίτο εισιτήριο της χώρας μας για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση σε μία σειρά αγώνων που αναμένεται με αγωνία από τους μπασκετόφιλους. Αλλωστε, Πανιώνιος On Telecoms και Μαρούσι τα τελευταία χρόνια προσφέρουν πολλές συγκινήσεις στους φιλάθλους τους με τις συναρπαστικές αναμετρήσεις τους που συνήθως κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Το Μαρούσι άγγιξε το "θαύμα" στους ημιτελικούς κόντρα στον Ολυμπιακό όπου ηττήθηκε με 2-3 νίκες χάνοντας μία μοναδική ευκαιρία για πρόκριση στους τελικούς στην τελευταία επίθεση του 5ου αγώνα. Ο Πανιώνιος On Telecoms αν και πάλεψε και στα τρία ματς με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό δεν κατάφερε να πάρει κάποια νίκη, αλλά οι παίκτες του μάλλον φυλάνε το καλύτερο για το... τέλος και τους μικρούς τελικούς.

Για το Μαρούσι ο Πανιώνιος On Telecoms τη φετινή σεζόν είναι ο κακός δαίμονας αφού οι "κυανέρυθροι" του Νέναντ Μάρκοβιτς είναι η μοναδική ομάδα από τις 14 της Α1 που δεν έχει ηττηθεί από τους κιτρινόμαυρους κερδίζοντας τόσο στο κλειστό του Αγιου Θωμά μετά από ματς-θρίλερ όσο και (σαφώς πιο εύκολα όμως) στο ματς στο Ελληνικό.
Πανιώνιος On Telecoms και Μαρούσι λοιπόν υπόσχονται ματς με σασπένς, συγκινήσεις, ανατροπές με τον νικητή της σειράς να κερδίζει το πολυπόθητο εισιτήριο για την Ευρωλίγκα της ερχόμενης σεζόν.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: