ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

Τίμησε την ιστορία του

Η ζωντανή ιστορία του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου τιμήθηκε χθες σε μια ζεστή, «κυανέρυθρη», γιορτή που διοργάνωσαν ο Πανιώνιος και ο Οργανισμός Νεολαίας και Αθλησης του Δήμου Νέας Σμύρνης. Οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου που κατέκτησαν τα κύπελλα Ελλάδος το 1979 και το 1998 φόρεσαν και πάλι τις «κυανέρυθρες» φανέλες πάτησαν το χορτάρι του γηπέδου της Νέας Σμύρνης και ξαναζωντάνεψαν τους δυο μεγαλύτερους θριάμβους στην ιστορία του Πανιωνίου. Μάλιστα αντιμετώπισαν και την ομάδα των παλαιμάχων του «κυανέρυθρου» συλλόγου.
Ο αρχηγός της ομάδας του 1998 Αντώνης Σαπουντζής φανερά συγκινημένος τόνισε: «Είναι η κορυφαία στιγμή στη καριέρά μου. Νομίζω ότι όσα χρόνια και να περάσουν η κατάκτηση του κυπέλλου θα είναι στο μυαλό και τη καρδιά μου».
Ο «χρυσός» σκόρερ του τελικού Δημήτρης Ναλιτζής ανέφερε: «Θεωρώ ότι είναι ίσως το σημαντικότερο γκολ στην ποδοσφαιρκή μου καριέρα. Εύχομαι ο Πανιώνιος να ξανακατακτήσει το κύπελλο Ελλάδος».
Από την κυπελλούχο ομάδα του 1979 ο Μάκης Ζαχαρόπουλος ανέφερε: «Ηταν ότι ωραιότερο έζησα στην ομάδα. Πριν από εμάς υπήρχαν μεγάλες ομάδες που δεν είχαν κατακτήσει τίποτα. Είμαι συγκινημένος και ευχαριστώ για τον Πανιώνιο για την τιμή που κάνει σε όλη την τότε ομάδα».
Εκτός από τους παίκτες και τους προπονητές ο Πανιώνιος τίμησε και τον παλαίμαχο δημοσιογράφο Λάζαρο Πατσουράκο.
* Στο τουρνουά που προηγήθηκε τον τίτλο κατέκτησε πανάξια η ομάδα του ερασιτέχνη Πανιωνίου, καθώς η απόπειρα της ομάδας της ΠΑΕ με στημένους διαιτητές να πάρει το τρόπαιο έπεσε στο κενό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: