ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 5 Μαΐου 2008

Καλή εμφάνιση, αλλά...ηττηθήκαμε!

Για μια ακόμη φορά ο Πανιώνιος έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Βέβαια τα ματς των πλέι οφ είναι χωρίς ενδιαφέρων για την ομάδα του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ, αλλά οι παίκτες δείχνουν επαγγελματισμό και παλεύουν για τη νίκη. Πιστεύω ότι με την απόκτηση δυο αξιόλογων κεντρικών αμυντικών ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ θα γίνει πανίσχυρος. Ο Ράφικ Τζιμπούρ για μια ακόμη φορά πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ.
Πανιώνιος (Εβαλντ Λίνεν): Κρέσιτς, Μανιάτης, Ντιαβαρά, Σκούφαλης, Τζιμπούρ, Κουτσόπουλος, Κουμορτζί, Μαϊστόροβιτς, Φερνάντες, Νικολάου (71' Μάκος), Χούτος (89' Αραβίδης).
Ο Εβαλντ Λίνεν δήλωσε: "Έγινε καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Το πήρε η ομάδα που εκμεταλλεύτηκε καλύτερα τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου, που σε αυτό το πολύ προχωρημένο διάστημα βρισκόμαστε σε εξαιρετική φόρμα και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Η άμυνά μας δεν ήταν καλή στο πρώτο μέρος, γιατί εστιάσαμε τη συγκέντρωσή μας στην επίθεση. Είχαμε 4-5 καλές ευκαιρίες και πιστεύω έπρεπε να βάλουμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη ο ΠΑΟ ήθελε να επενδύσει στο αποτέλεσμα που είχε, αλλά εμείς είχαμε καλή κυκλοφορία και δημιουργήσαμε πολλές καλές φάσεις. Η πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο έγινε από τον Ίβανσιτς γιατί είχαμε αφήσει χώρους για να φτάσουμε στην ισοφάριση. Μετά το γκολ της ισοφάρισης χαλάσαμε τον ρυθμό και δεν συνεχίσαμε την πίεση, με αποτέλεσμα να δώσουμε ευκαιρία στον ΠΑΟ να επανέλθει. Πριν σημειώσουν το γκολ είχαν δύο ευκαιρίες με Τζιόλη και Ίβανσιτς. Πήγα στα αποδυτήρια του διαιτητή, του έδωσα συγχαρητήρια, αλλά του έκανα κριτική, γιατί με πείραξε που ο Μάτος δεν πήρε κίτρινη κάρτα, ενώ είχε κάνει 10-15 φάουλ. Πέρα από ένα πολύ βρώμικο φάουλ, έκανε συνεχώς κάποια άλλα και δέχτηκε μόνο μία κάρτα, προς το τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: