ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 24 Απριλίου 2007

Γουνδουλάκης: «Στο χέρι μας το UEFA»

Ο Πανιώνιος κρατά την τύχη του στα χέρια του αναφορικά με την προσπάθεια που καταβάλει για να εξασφαλίσει μία θέση που οδηγεί στο Κύπελλο UEFA, όπως δήλωσε στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6 ο Φανούρης Γουνδουλάκης.
«Έχουμε κάνει μία καλή προσπάθεια φέτος και ελπίζω στα επόμενα δύο παιχνίδια να είμαστε το ίδιο καλοί και να φτάσουμε στο στόχο μας. Τα τελευταία πέντε παιχνίδια πήγαμε καλά, ξεφύγαμε από κάθε κίνυδνο υποβιβασμού και πλέον έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Αν κερδίσουμε, θα πετύχουμε το στόχο μας. Η διοίκηση κάνει πολύ καλή δουλειά. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε πολή ήρεμοι και μας απασχολούν μόνο οι υποχρεώσεις μας. Αν είχαμε ένα προπονητικό κέντρο θα ήταν ακόμη καλύτερα τα πράγματα», δήλωσε ο έμπειρος μέσος, που φέτος έχει πετύχει οκτώ τέρματα στο πρωτάθλημα, ένα εξ αυτών απέναντι στον ΠΑΟΚ την Κυριακή.
«Φέτος δούλεψα σκληρά, έχω μονιμοποιιηθεί σε κάποια συγκεκριμένη θέση και αυτό έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην απόδοσή μου. Τα προηγούμενα χρόνια χρησιμοποιούμουν σε διαφορετικές θέσεις. Αυτό σε συνδυασμό με τη δουλειά στις προπονήσεις έχουν ως αποτέλεσμα να πηγαίνω καλά φέτος», συμπλήρωσε, ενώ αναφερόμενος στον προπονητή του, Έβαλντ Λίνεν, είπε: «Είναι σοβαρός στη δουλειά του, αλλά σαν χαρακτήρας είναι πιο ορμητικός σε σχέση με τους υπόλοιπους Γερμανούς».
Κάνοντας μία γενική αναδρομή στο φετινό πρωτάθλημα, ο Φανούρης Γουνδουλάκης δήλωσε: «Το φετινό πρωτάθλημα ήταν πολύ περίεργο. Τη μία Κυριακή κέρδιζες και στόχευες στην Ευρώπη και την άλλη έχανες και κινδύνευες. Ο Ολυμπιακός είναι δίκαια πρωταθλητής. Τα πράγματα ξεκαθάρισαν μετά το Δεκέμβριο και πιστεύω πως τελικά κάθε ομάδα πήρε αυτό που άξιζε», ενώ σημείωσε πως η Σούπερ Λίγκα δεν έφερε, κατά τον ίδιο, κάτι καινούριο. «Για μένα άλλαξε μόνο το όνομα, από Α’ Εθνική σε Σούπερ Λίγκα. Προσωπικά, ως ποδοσφαιριστής, δεν διαπίστωσα κάποια αλλαγή. Χρειάζονται πολλές αλλαγές και υπάρχουν πολλά προβλήματα. Εμείς θέλουμε να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα, πράγμα που δεν συμβαίνει».

Πηγή: www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: