ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 22 Απριλίου 2007

"Πάνθηρας"... έφαγε τον... γάβρο!

Τι κι αν η διαιτησία ήταν κόντρα; Οι "Πάνθηρες" του Παβίσεβιτς αυτή τη φορά δεν... κώλωσαν και μέσα στο ΣΕΦ έκαναν τσιμπούσι με γάβρο... ριγανάτο! Είπαμε αυτή η εβδομάδα ίσως να είναι η καλύτερη στην ιστορία του Πανιωνίου.
Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων έγραψε για το ματς: Μια δίκαιη νίκη, 81-79, επί του Ολυμπιακού, τη δεύτερη απέναντι στους «ερυθρόλευκους» εφέτος, πέτυχε μέσα στο ΣΕΦ ο Πανιώνιος στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ. Η ομάδα του Πειραιά απώλεσε τη δεύτερη θέση σε συνδυασμό με τη νίκη του Άρη επί της ΑΕΛ, ενώ η ομάδα της Νέας Σμύρνης κάνει και πάλι όνειρα τετράδας. Όπως και στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στο Ελληνικό, ο Στράτος Περπέρογλου αναδείχτηκε «δήμιος» του Ολυμπιακού με 18 πόντους. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Τούρκος πλέι μέικερ, Εντέρ Αρσλάν με 17 πόντους και 4/5 τρίποντα, ενώ διψήφιο νούμερο πόντων πέτυχαν και οι Αμερικανοί Χάτσον και Ουίνστον. Τα δεκάλεπτα: 11-20, 38-36, 55-62, 79-81.
ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Forthnet (Λούκα Παβίτσεβιτς): Καφκής 3, Περπέρογλου 18 (1), Ντόιτσιν 6, Χάτζης 8 (1), Αρσλάν 17 (4), Αγγελόπουλος 2, Μαυροειδής 4, Ουίνστον 11 (1), Χάτσον 12

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΟΥΚΑ ΠΑΒΙΣΕΒΙΤΣ, ΕΡΝΤΕΝ ΑΡΣΛΑΝ

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εξαιρετική απόδοση που είχαμε. Είχαμε μεγάλη ενέργεια απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Αξίζουμε την 4η θέση καθώς έχουμε δουλέψει πολύ όλη την σεζόν. Είναι δύσκολο να κερδίσεις τον Ολυμπιακό και καταφέραμε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι σε όλη την διάρκεια. Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια και δεν έχουμε ώρα για διασκέδαση. Κάποιες φορές δεν μας δικαίωσαν τα αποτελέσματα αλλά στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να κερδίζουμε όμως και εκτός έδρας για να είμαστε πραγματικά μεγάλη ομάδα».
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Πανιωνίου, Ερντεν Αρσλάν τόνισε: "Ήταν μια σπουδαία νίκη και σημαντική για τη συνέχεια, η οποία όμως απαιτεί κι άλλες νίκες. Ήμασταν διαβασμένοι και κάναμε αυτό που έπρεπε για να νικήσουμε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός".

Δεν υπάρχουν σχόλια: