ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 17 Απριλίου 2007

Ελάτε στην ποδοσφαιρική γιορτή...

Η ΠΑΕ Πανιώνιος προσκαλεί την Κυριακή στον αγώνα Πανιώνιος - ΠΑΟΚ, όλους τους πραγματικούς φιλάθλους του ποδοσφαίρου, τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου να έρθουν στην Νέα Σμύρνη και να δουν με τα μάτια τους ότι οι εικόνες που τις τελευταίες μέρες βλέπουμε στην τηλεόραση και διαβάζουμε στις εφημερίδες, ουδεμία σχέση έχουν με το ποδόσφαιρο που αγαπάμε. Στο Γήπεδο του Πανιωνίου, το ποδόσφαιρο κάθε Κυριακή είναι γιορτή, είναι διασκέδαση, αλλά πάνω απ΄όλα είναι υγιές!
Στην Νέα Σμύρνη ο κάθε φίλαθλος έρχεται με την οικογένειά του για να περάσει ευχάριστα δύο ώρες από την Κυριακή του. Πάρτε μαζί σας τις οικογένειες και τα παιδιά σας και ελάτε να απολαύσουμε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα. Στο τέλος του, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, θα φύγουμε όλοι αγκαλιασμένοι από το γήπεδο.
Σε αντίθεση με άλλους συλλόγους, η ΠΑΕ Πανιώνιος επεκτείνει το παραπάνω κάλεσμα και στους φίλους του ΠΑΟΚ. Είναι ευπρόσδεκτοι να βρεθούν την Κυριακή στο γήπεδο να υποστηρίξουν κόσμια την ομάδα τους και να χαρούν τον αγώνα, όπως ακριβώς θέλουμε και εμείς να μπορούμε να κάνουμε όταν η ομάδα μας παίζει εκτός έδρας.
Τα εισιτήρια του αγώνα Πανιώνιος - ΠΑΟΚ θα τεθούν από την Τετάρτη το πρωί σε κυκλοφορία και οι φίλαθλοι του Πανιωνίου μπορούν να τα προμηθεύονται καθημερινά από το Members' Club. Ακόμα, την Τετάρτη από τις 16:00 έως τις 20:00, στα πλαίσια του αγώνα μπάσκετ γυναικών Πανιώνιος - ΔΑΣΑΛ, θα λειτουργήσει εκδοτήριο έξω από το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της οδού Αρτάκης. Τέλος, θα διατίθενται και εισιτήρια στην Πλατεία Ν. Σμύρνης, την Παρασκευή το βράδυ και όλη την ημέρα του Σάββατου.
Θύρα 1 (οπαδοί ΠΑΟΚ μόνο) - 10 ευρώ, Θύρα 2 - 10 ευρώ, Θύρα 3 - 10 ευρώ, Θύρα ΤΙΜ (4) - 20 ευρώ, Θύρα ΟΠΑΠ (5-6) - 35 ευρώ, Θύρα 7 - 20 ευρώ.
Οικογενειακό ΕισιτήριοΟι αθλητές του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. και οι οικογένειές τους μπορούν να προμηθευτούν οικογενειακό εισιτήριο το οποίο κοστίζει 5 ευρώ, για τις Θύρες 2 ή 7. Με ένα οικογενειακό εισιτήριο θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο ο πατέρας, η μητέρα και τα παιδιά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθεύονται από τις Γραμματείες των Tμημάτων του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.
Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ την ημέρα του αγώνα, από τις 17:00 μμ, θα λειτουργεί εκδοτήριο έξω από την Θύρα 1 όπου και θα φιλοξενηθούν.

Πηγή: www.pgss.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: