ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 15 Απριλίου 2007

Τζιμπούρ και φύγαμε για Ευρώπη...

Πανιωνάρα έτοιμη για Ευρώπη. Οι "Πάνθηρες" του Εβαλντ Λίνεν παίζοντας ποδόσφαιρο για σεμινάριο νίκησαν ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΣΙΑ στο Περιστέρι τον Ατρόμητο 1-0, "έκλεισαν" τα στόματα ορισμένων και πλέον κρατούν στα χέρια τους την υπόθεση έξοδος στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Χρυσός σκόρερ ο Ράφικ Τζιμπούρ (το γκολ είναι εκπληκτική συνεργασία Τσκιτισβίλι, Γουνδουλάκη, Τζιμπούρ) που σίγουρα έκανε πολλούς Περιστεριώτες να μελαγχολήσουν.
Το www.sport-fm.gr έγραψε μεταξύ άλλων για τη μεγάλη νίκη του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ: "Μπορεί από τον Ατρόμητο να έφυγε εξαιτίας του προβληματικού του χαρακτήρα ωστόσο για ακόμα μια φορά έδειξε αν μη τι άλλο ότι διαθέτει ποιότητα. Ο λόγος φυσικά για τον Ρέφινκ Τζιμπούρ ο οποίος με το γκολ που πέτυχε έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στον Πανιώνιο, που επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου. Οι «κυανέρυθροι» στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν ανώτεροι από την ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς, η οποία είχε και δοκάρι με τον Ιωάννου στο πρώτο ημίχρονο. Πλέον με αυτό το «τρίποντο» οι Νεοσμυρνιώτες έφτασαν τους 39 βαθμούς και έκαναν πολύ σημαντικό βήμα έτσι ώστε να πετύχουν τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από την έξοδο τους στο UEFA.
Αρκετά δυνατά μπήκε ο Πανιώνιος στον αγώνα. Η ομάδα του Έβαντ Λίνεν είχε καταφέρει να επιβάλει τον ρυθμό της, έλεγχε απόλυτα τον αγώνα, αναγκάζοντας τον Ατρόμητο σε ένα πιο παθητικό ρόλο. Η πρώτη καλή φάση για τους «κυανέρυθρους» ήρθε στο 12ο λεπτό, όταν ο Τσικιτσβίλι εκτέλεσε ένα φάουλ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Tο δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Πανιώνιο. Η ομάδα του Έβαντ Λίνεν μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε στο 55’ να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ο Τσκιτισβίλι λοιπόν πέρασε πολύ όμορφη μπαλιά στον Γουνδουλάκη, αυτός έδωσε στον Τζιμπούρ και ο Αλγερινός ανενόχλητος και προ κενής εστίας δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 για την ομάδα του".

Δηλώσεις Εβαλντ Λίνεν

«Είμασταν τυχεροί που ο Κένινγκ μας κράτησε στο ματς με καλές αποκρούσεις και ιδιαίτερα στου Κορακάκη. Δεν παίξαμε άσχημα στο Α’ ημίχρονο, αλλά είχαμε πρόβλημα στη τελική πάσα. Στο Β’ ημίχρονο καταφέραμε να πάρουμε τον έλεγχο του αγώνα και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας μου. Πιστεύω ότι με την εικόνα του Β’ ημιχρόνου μας άξιζε η νίκη, κάναμε ευκαιρίες και νικήσαμε δίκαια», υπογράμμισε ο Εβαλντ Λίνεν, ο οποίος τόνισε: «Είμαι ικανοποιημένος απ’ όλη την ομάδα, αλλά κορυφαίος ήταν ο Κένινγκ, ενώ εξαιρετική δουλειά έκαναν οι Λουρέντσο, Τσκιτισβίλι και Γουνδουλάκης».



Δεν υπάρχουν σχόλια: