ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 12 Μαΐου 2008

H εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται... κρύο!

Το γκολ του Μανόλη Σκούφαλη στα χασομέρια του αγώνα με την Αεκ ήταν ο καλύτερος αποχαιρετισμός του γηπέδου της Νέας Σμύρνης για τη φετινή χρονιά. Θα ήταν άδικο να χάσει ο Πανιώνιος το χθεσινό ματς. Παρά τα ηλίθια αμυντικά λάθη με τα οποία δώσαμε το δικαίωμα στην Αεκ να κάνει το 1-2, παρά το ανεκδιήγητο Πολατιάν που σφύριζε μόνο... "κιτρινόμαυρα", οι παίκτες μας (και ιδιαίτερα ο Μανόλης...) βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και έφτασαν στην ισοφάριση. Μπράβο σ' όλους. Το ματς με την Αεκ είχε μεγάλη σημασία για τον φίλαθλο κόσμο του Πανιωνίου. Και φαίνεται ότι ο Σκούφαλης καταλαβαίνει πολύ καλά την ψυχοσύνθεση του "κυανέρυθρου" φίλαθλου κόσμου. Η Αεκ και ο κύριος Νικολαϊδης πολλες φορές έχει φερθεί υποτιμητικά στον Πανιώνιο. Η μεγάλη μας νίκη στο ΟΑΚΑ και η χθεσινή ισοπαλία που μας έφερε "χέρι - χέρι" στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ (αλήθεια ο Ενσαλίβα που ήθελε να παίξει στο Τσάμπιονς Λίγκ τι θα κάνει τώρα;) ήταν οι καλύτερες απαντήσεις. Εξάλου είναι γνωστό ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και... σερβίρεται στις καθυστερήσεις!
Η χρονιά κλείνει με πολύ ωραίο τρόπο για τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ, αν και σ΄όλους μένει η πίκρα του αποκλεισμού στο κύπελλο. Γιατί πραγματικά πιστεύω (και μαζί μου όλοι οι Πανιώνιοι) ότι θα μπορούσαμε να είμασταν εμείς στον τελικό του Καυταζογλείου. Δεν πειράζει, κοιτάμε μπροστά. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στην άμυνα. Τίποτα άλλο. Αν ο Κων. Τσακίρης "κρατήσει" (όλους...) τους παίκτες που έχει σήμερα η ομάδα με την απόκτηση 2-3 πολύ καλών αμυντικών η ομάδα θα γίνει ακόμα καλύτερη. Είμαι σίγουρος ότι ο σχεδιασμός για την μεταγραφική ενίσχυση προχωρά και ο Πανιώνιος θα εμφανιστεί πανίσχυρος τη νέα σεζόν, η οποία για να μην ξεχνάμε περιλαμβάνει και φέτος ευρωπαϊκά ταξίδια.
"Κλείνω" με κάτι που μας στεναχωρεί όλους. Τις άδειες εξέδρες του γηπέδου. Ο Πανιώνιος δεν μπορεί να πάει... πουθενά με 1000 εισιτήρια. Πρέπει όλοι να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας. Πρέπει οι εξέδρες του γηπέδου να γεμίσουν. Ο Πανιώνιος είναι και πάλι αξιοπρεπής. Παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. "Κοιτάζει" όλους τους αντιπάλους στα... "μάτια". Αξίζει αυτή η ομάδα, αξίζει αυτή η διοίκηση το χειροκρότημα περισσότερων, γιατί όχι χιλιάδων φιλάθλων. Ας κάνουμε όλοι από τη μεριά μας αυτό που πρέπει για να έχει ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ την θερμή συμπαράσταση χιλιάδων φιλάθλων. Το αξίζει η ομάδα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: