ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 15 Μαΐου 2008

Οπου υπάρχει "καπνός", υπάρχει και "φωτιά";

Τα πλέι οφς τελείωσαν και οι παίκτες του Πανιωνίου ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές διακοπές τους (οι οποίες θα είναι σύντομές καθώς υπάρχουν υποχρεώσεις στο ΙΝΤΕΡΤΟΤΟ). Ομως με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας "φούντωσαν" και πάλι διάφορα σενάρια σχετικά με την παρμονή του Εβαλντ Λίνεν στον "κυανέρυθρο" πάγκο. Και σήμερα (Πέμπτη 15/5/08) σ' όλες σχεδόν τις αθλητικές εφημερίδες το όνομα του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ είναι ανάμεσα σ' αυτό που εξετάζει ο Κόκκαλης για τον ΟΣΦΠ. Προφανώς είναι δικαίωμα του Κόκκαλη (και του κάθε Κόκκαλη...) να θέλει τον Εβαλντ Λίνεν στο πάγκο της ομάδας του. Εξίσου όμως και οι φίλαθλοι του Πανιωνίου δικαιούνται να γνωρίζουν ποιος θα είναι ο προπονητής της ομάδας. Για μας προπονητής (για όσα χρόνια θέλει...) πρέπει να είναι ο Εβαλντ Λίνεν. Δικό του δημιούργημα (με την αμέριστη και καθοριστική συμπαράσταση της διοίκησης Τσακίρη...) είναι ο Πανιώνιος που μας κάνει περήφανους τα δυο τελευταία χρόνια. Δεν τίθεται κάνενα δίλημμα σχετικά με το ποιος πρέπει να μείνει στο τιμόνι (βέβαι υπάρχουν και μερικοί γελοίοι που τολμούν να αναφέρουν το όνομα του Λεμονή, αλλά ευτυχώς αυτοί δεν είναι περισσότεροι από τα δάκτυλα του ενός χεριού...). Ομως δεν αρκεί η δεδηλωμένη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του "κυανέρυθρου" κόσμου, χρειάζεται και κάτι... παραπάνω.
Η διοίκηση και ο Κωνσταντίνος Τσακίρης έχουν εκφραστεί (και δημόσια...) υπερ της παραμονής του Εβαλντ Λίνεν στη Νέα Σμύρνη. Γι' αυτό και στα μέσα της χρονιάς προχώρησαν στην επέκταση του συμβολαίου του Γερμανού κόουτς. Τη χρειάζεται; Απλά μια λιτή και σαφής τοποθέτηση του αγαπητου΄Εβαλντ. Μια δήλωση που θα ξεκαθαρίζιε το τοπίο.
Θα μου πείτε μα πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει ότι συνεχίζει στον Πανιώνιο. Σωστά! Γιατί όμως τα δημοσιεύματα "επιμένουν"; Δεν θέλουμε "δήλωση υποταγής" από κανέναν. Οπως δεν θέλουμε να κρατλαμε κανέναν με το στανιό. Το παράδειγμα του Ενσαλίβα είναι χρήσιμο για όλους. Απλά δεν θέλουμε ο κάθε Κόκκαλης να παίζει τον παπά με τον προπονητή του Πανιωνίου. Και νομίζω ότι ούτε ο Εβαλντ Λίνεν το θέλει αυτό!

Υ.Γ. Διάβασα ότι η Αεκ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές (;) με την ομάδα μας για την απόκτηση του Γρηγόρη Μάκου, με αντάλλαγμα (μεταξύ άλλων...) την επιστροφή του Ταμαντανί Ενσαλίβα. Θέλω να πιστεύω ότι το παραπάνω σενάριο είναι ένα καλό... ανέκδοτο! Οχι και να "πουλήσουμε" (και στην Αεκ ιδιαίτερα...) τον αρχηγό της ΕΘνικής Νεών για να πάρουμε πίσω έναν παγκίτη της Αεκ. Δεν είναι δυνατόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: