ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

Ολοι στο Ελληνικό - Πάμε Ευρωλίγκα

Το Σάββατο 24/5 στις 5 το απόγευμα (με αντίπαλο το Μαρούσι) αρχίζει από το Ελληνικό η πορεία της ομάδας μπάσκετ προς την Ευρωλίγκα της νέας χρονιάς. Ολοι οι Πανιώνιοι πρέπει να στηρίξουν την προσπάθεια των παιδιών, να γεμίσουν το Ελληνικό και να "σπρώξουν" όπως μόνο αυτοί μπορούν την ομάδα προς το "1-0". Ολοι στο Ελληνικό!

Γιαννούλης: "Στο σωστό δρόμο"

Στα θετικά για τον Νέναντ Μάρκοβιτς συγκαταλέγεται η επιστροφή του Γιάννη Γιαννούλη στη δράση μετά τον τραυματισμό του στα πλευρά που ανεβάζει ένα επίπεδο την ομάδα της Νέας Σμύρνης η οποία αποκτά και πάλι τον πλέι μέικερ μέσα στη ρακέτα της.

Ο πολύπειρος ψηλός μίλησε για τις αναμετρήσεις με τους "κιτρίνους" στην επίσημη ιστοσελίδα του: "Από την αρχή της σεζόν είχαμε βάλει σαν στόχο την τετράδα, που θα μας έδινε τη δυνατότητα να κυνηγήσουμε την έξοδό μας στην Ευρωλίγκα".

"Ήταν μεγάλη επιτυχία για μας το ότι το πετύχαμε και τώρα πια όλα είναι ανοιχτά προκειμένου να διεκδικήσουμε αυτό που νομίζω μας αξίζει βάση της εικόνας που παρουσιάσαμε σ' όλη τη διάρκεια της κανονικής περιόδου. Ομολογώ πως ο τραυματισμός μου με έκανε να αισθανθώ πολύ άσχημα γιατί δεν μπόρεσα να βοηθήσω τα παιδιά στη σειρά των ημιτελικών, αλλά ευτυχώς νιώθω πλέον καλά και πιστεύω είμαστε απ’ όλες τις πλευρές έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση".

Αναφερόμενος στη μεγάλη απραξία της ομάδας του (δέκα μέρες τη μέρα του πρώτου αγώνα), εξήγησε ότι δεν θα παίξει ρόλο αφού έχει γίνει η κατάλληλη προετοιμασία: "Η σειρά με το Μαρούσι δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Απέδειξε πως έχει την ικανότητα να χτυπήσει κάθε ματς και πως ο παράγοντας έδρα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Εμείς όμως είμαστε πανέτοιμοι με τη σειρά μας αγωνιστικά και ψυχολογικά. Δεν ξέρω αν θα μας επηρεάσει το γεγονός πως εδώ και δέκα μέρες απλά περιμένουμε".

"Γνωρίζω όμως πως όλα τα παιδιά θέλουμε την πρόκριση και θα δώσουμε τα πάντα για να την πάρουμε. Η ομάδα αυτή έχει μπει σε σωστό δρόμο σε όλα τα επίπεδα και η έξοδος στην Ευρωλίγκα θα είναι το έναυσμα που χρειαζόμαστε για να προσπαθήσουμε σε ένα ψηλότερο επίπεδο. Εύχομαι να γίνουν καλά ματς, σε γεμάτα γήπεδα, που θα ικανοποιήσουν τους φίλους του μπάσκετ κι ελπίζω η ομάδα μου να είναι ο τελικός νικητής".

Δεν υπάρχουν σχόλια: