ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 21 Μαΐου 2008


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνέντευξη Τύπου του 2ου Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου, όλοι οι ομιλητές συμφώνησαν ότι το σαββατοκύριακο στο Γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα τελεστεί μία ποδοσφαιρική γιορτή.

Ο Αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης και Πρόεδρος του ΟΝΑ κ. Πολύδωρος Συρίγος τόνισε ότι επιδίωξη όλων είναι το τουρνουά να γίνει θεσμός. Είναι μεγάλη χαρά για την πόλη που το φεστιβάλ θα κορυφωθεί με τον αγώνα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου που κατέκτησαν το Κύπελλο Ελλάδος το 1979 και το 1998. Την εποχή που ο χώρος του αθλητισμού μαστίζεται από κρούσματα ντόπινγκ, ο Πανιώνιος πρωτοπόρος διοργανώνει το φεστιβάλ με σύνθημα «Ναι στον καθαρό αθλητισμό».


Ο κ. Χρήστος Εμβολιάδης που ήταν μέλος και των δύο ομάδων που κατέκτησαν το Κύπελλο με τα χρώματα του Πανιωνίου, δήλωσε πως είναι μεγάλη τιμή για όλους που θα αγωνιστούν σε αυτό τον αγώνα. Συμπλήρωσε πως είναι η επιβράβευση των επιτυχιών τους και τέλος κάλεσε όλο τον κόσμο του Πανιωνίου να βρεθεί την Κυριακή στο γήπεδο για να τους χειροκροτήσει.


Ο εκπρόσωπος της ομάδας των ρεπόρτερ του Πανιωνίου κ. Μάκης Διόγος εξέφρασε την ικανοποίηση του που θα αγωνιστούν στο φεστιβάλ και πρότεινε στα πλαίσια του αγώνα των παλαιμάχων, να βραβευτεί ο «παλαίμαχος» ρεπόρτερ του Πανιωνίου κ. Λάζαρος Πατσουράκος, ο οποίος από τη θέση του δημοσιογράφου έχει καλύψει και τους δύο τελικούς και έχει γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο.


Ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Πανιώνιος κ. Νίκος Κουτρούπης δήλωσε πως είναι μεγάλη χαρά για το Σύλλογο σε μία περίοδο αγωνιστής απραξίας, το γήπεδο της Νέας Σμύρνης να γεμίσει με μικρούς αθλητές που αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Τόνισε ακόμα πως είναι σπουδαίο και για τους φιλάθλους του Πανιωνίου, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ξαναδούν τους «Κυπελλούχους» ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, που τους έχουν κάνει τόσο περήφανους.


Πρόγραμμα Αγώνων


17:00 18 Ανω –Εθνική Ομάδα Αστέγων
17:25 Πάνθηρες – ΟΝΑ
17:50 ΠΑΕ Πανιώνιος – Ρεπόρτερ Πανιωνίου
18:15 Πανιώνιος ΓΣΣ – Χορηγοί ΠΑΕ Πανιώνιος


18:40 Α Ημιτελικός
19:05 Β Ημιτελικός
19:30 Τελικός


20:00 Κυπελλούχοι 1979 & 1998 – Παλαίμαχοι Πανιωνίου


20:30 Τιμητικές βραβεύσεις


Και τις δύο ημέρες του φεστιβάλ θα λειτουργούν περίπτερα από τους παρακάτω φορείς: Σ.Φ. Πάνθηρες, Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ, περιοδικό Γαλέρα, Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κορυδαλλού, κέντρο απεξάρτησης 18 Ανω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: