ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Δηλώσεις Εμίλιο Φερέρα για Αστέρα Τρίπολης

Στη Νέα Σμύρνη έγινε η σημερινή προπόνηση της ομάδας του Πανιωνίου. Στο περιθώριο της προπόνησης, ο Εμίλιο Φερρέρα μίλησε στο panionios.gr τόσο για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, όσο και για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας. «Ο αυριανός αγώνας στην Τρίπολη είναι πάρα πολύ δύσκολος. Ο Αστέρας είναι μία πολύ υπολογίσιμη ομάδα και ειδικά στην έδρα του γίνεται ακόμα πιο δυνατός. Εμείς θα έχουμε κάποιες απουσίες, των Μπάλαμπαν, Τζάβελλα και Όμο, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα. Η δουλειά μας είναι να χτυπάμε όλους τους αγώνες και να διεκδικούμε το καλύτερο. Αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε και αύριο».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την κλήρωση του Κυπέλλου: «Έχω ξαναπεί ότι το Κύπελλο είναι ένας θεσμός όπου όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Ειδικά η Καβάλα έχει αποδείξει και στο Πρωτάθλημα ότι διαθέτει μία πολύ ισχυρή έδρα, στην οποία πολλές ομάδες της Σουπερ Λιγκ έχουν φύγει χωρίς θετικό αποτέλεσμα. Όμως γι αυτό το παιχνίδι έχουμε καιρό ακόμα. Προέχουν οι αγώνες για το Πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή»
Στη συνεχεία ο κ. Φερρέρα ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία έχει ως εξής: Ανδριόλας, Μπεθέρα, Μανιάτης, Κοντοές, Λάτκα, Σιόβας, Τσοτσαλιτς, Γουέλινγκτον, Νικολάου, Καστελιόνε, Κούκετς, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Λουκίνας, Σάμαρης, Αναστασόπουλος, Σκούφαλης, Ριέρα, Μπουβαλ, Εστογιάνοφ.


Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της μεταγραφής των ποδοσφαιριστών Έντιν Τσότσαλιτς (clearance από προηγ. ομάδα και μπλέ κάρτα) και Ανδρέα Σάμαρη. Ο Έντιν Τσότσαλιτς υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων μέχρι 30/6/2013 και ο Ανδρέας Σάμαρης διάρκειας 4,5 χρόνων μέχρι 30/6/2014.





Δεν υπάρχουν σχόλια: